Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Ο Σίλβιο γίνεται "αρρώστια" για την Πανδώρα - «Και ποια δεν θα τον ήθελε στο κρεβάτι της;»

Έτσι μπαίνει στον κόσμο της μαγείας

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρίκουελ της σειράς «Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά» στον ANT1 και τα όσα θα διαδραματιστούν τη φετινή σεζόν θα σας αφήσουν σε μεγάλη αγωνία.

Λίγο έμεινε ακόμα για τη μεγάλη επιστροφή της «Μάγισσας», στον πρωταγωνιστικό ρόλο της οποίας βέβαια φέτος θα δούμε τη Μαρία Κίτσου που θα ενσαρκώσει την Πανδώρα. Το συγγραφικό δίδυμο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη για ακόμα μια φορά έβαλε τον καλύτερό του εαυτό και δημιούργησε μια σειρά που το σίγουρο είναι πως θα απασχολήσει.

Το πρίκουελ της σειράς «Η μάγισσα» με τον τίτλο «Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά» βρίσκεται σε πυρετό γυρισμάτων με πρωτεργάτη τον Λευτέρη Χαρίτο, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα αφήσει μόνο καλές εντυπώσεις. Οπως λέγεται, φέτος θα μας απασχολήσουν περισσότερο οι ερωτικές περιπέτειες των πρωταγωνιστών, παρά τόσο το... μαγικό κομμάτι, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα λείπει η μαγεία! Εννοείται πως θα υπάρχουν και δολοπλοκίες, δολοφονίες και ένοχα μυστικά που θα φέρνουν μεγάλες ανατροπές στο τέλος κάθε επεισοδίου, ενώ φέτος θα δοθούν και απαντήσεις στα ερωτήματα που έμειναν ανοιχτά στον προηγούμενο κύκλο.

Από έναν έρωτα ξεκίνησαν όλα στην σειρά Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, η αρχή του πολέμου ανάμεσα στο καλό και στο κακό δημιουργήθηκε το 1710 στη Μάνη των Ενετών, όπου για πρώτη φορά συγκρούστηκαν αυτές οι δύο δυνάμεις. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι (Μελέτης Ηλίας) και η σύζυγός του Πανδώρα (Μαρία Κίτσου), μετακομίζουν στη Μάνη, μετά από μετάθεση που πήρε ο ρέκτορας εκεί. Το ζευγάρι εγκαθίσταται στον πύργο των Λασκαραίων, όπου τότε ζούσαν ο διοικητής του Πόρτο Κάγιο, Σίλβιο Εσπόζιτο (Γιώργος Παπαγεωργίου) με τη σύζυγό του, Ρενάτα (Ελενα Σαλαμπάση).

Δείτε επίσης: 16 εντυπωσιακές στιγμές στα παρασκήνια των γυρισμάτων της νέας σειράς

Η υποδοχή του ζεύγους Μοντιλιάνι από το ζεύγος Εσπόζιτο γίνεται κυριολεκτικά με χαρές και πανηγύρια. Για τον λόγο αυτό καλούν έναν θίασο της περιοχής με πρωτεργάτρια τη Λεώνη. Μια μυστηριώδης γυναίκα με σκοτεινές δυνάμεις. Εκείνο το βράδυ όλα θα αλλάξουν όταν η Πανδώρα γνωρίσει τη Λεώνη. Εκείνο το βράδυ η Πανδώρα θα γνωρίσει και τον πόθο απέναντι στον Σίλβιο, αφού από την πρώτη στιγμή που τον αντικρίζει λιώνει για εκείνον! Δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της και η σκέψη του γίνεται έμμονη ιδέα για εκείνη. Η Λεώνη, που το αντιλαμβάνεται, την πλησιάζει: «Λιώνεις για εκείνον! Και ποια δεν θα τον ήθελε στο κρεβάτι της», της λέει όλο νόημα και η Πανδώρα την κοιτάζει σαν χαμένη. «Θα σε βοηθήσω να τον κατακτήσεις», συμπληρώνει η Λεώνη και αυτή γίνεται η αρχή για να εισχωρήσει η Πανδώρα στον κόσμο της μαγείας, όπου ρίχνει -χωρίς να το ξέρει ο ίδιος- και τον Σίλβιο, τον οποίο μαγεύει για να τον κάνει δικό της.

Οποιος θα της μπει εμπόδιο θα πεθαίνει, ακόμα κι αν είναι κοντινά της πρόσωπα! Η εμμονή γίνεται αρρώστια στο μυαλό της και η μαγεία την κυριεύει με ανεξέλεγκτες καταστάσεις και απρόσμενα τραγικά αποτελέσματα.

Η επιστροφή της Θεοφανώς

Η... μάγισσα επιστρέφει σπίτι της, θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος για το εν λόγω κείμενο, καθώς η Θεοφανώ (Ελλη Τρίγγου) γύρισε στο πλατό της σειράς του ANT1 για να κάνει ένα guest πέρασμα με αφορμή την εμφάνιση του τηλεοπτικού δισέγγονού της στα νέα επεισόδια. Η «μάγισσα» θα εμφανιστεί στον απόγονό της, προκειμένου να του δείξει τον δρόμο για να βρει τις αλήθειες που εκείνος αγνοούσε, αλλά και για να λύσει -ίσως- το χάρισμα-κατάρα αιώνων της οικογένειάς του (δείτε αποκλειστικό).