Αρχελάου 5 (24/09): Το παράνομο φλερτ και ο οριστικός χωρισμός: «Τελειώσαμε και οριστικά πλέον!»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Σήμερα, 24/09, οι εξελίξεις της κωμικής ρομαντικής σειράς, Αρχελάου 5, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, πρόκεται να φέρουν τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών. Ένας χωρισμός χωρίς επιστροφή και ένα... παράνομο ζευγάρι θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα φέρουν αναστάτωση (δείτε πρώτοι εδώ τις εξελίξεις της υπόλοιπης εβδομάδας).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Επεισόδιο 12

Ο Στέφανος και η Αγγελίνα συνεχίζουν το φλερτ τους, κινδυνεύοντας πλέον να γίνουν αντιληπτοί απ’ όλους, αλλά κυρίως από τον Ματθαίο. Ο Ευριπίδης θυμωμένος με όσα είδε, χωρίζει οριστικά από τον Βύρωνα: «Τελειώσαμε και οριστικά πλέον! Τράβα να βρεις παρηγοριά στον νέο σου αγαπημένο», του λέει και ο Οδυσσέας, νιώθοντας τύψεις ότι το ζευγάρι χώρισε εξαιτίας του, αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση και τελικά τα κάνει ακόμα χειρότερα.

Η Κέλλυ μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Κούπενου και, για κακή της τύχη, κλειδώνεται μέσα και αναγκάζεται να περάσει όλη τη νύχτα κρυμμένη εκεί. Μέχρι που την επόμενη μέρα τη βρίσκουν και η ίδια βρίσκεται μπλεγμένη εξαιτίας της εισβολής της.