Καλλιόπη Χάσκα: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια του Grand Hotel - Τα παιδικά της χρόνια και οι... γνωριμίες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Αλίκη Γαζή

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 23/9 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 η νέα του σειρά, Grand Hotel και μεταξύ των πρωταγωνιστών ξεχώρισε η Καλλιόπη Χάσκα, ή αλλιώς η κόρη της Κυβέλης Γαζή, Αλίκη.

Η Καλλιόπη στην σειρά ενσαρκώνει την Αλίκη, την κόρη της ιδιοκτήτριας του Grand Hotel. Όμορφη, με καλούς τρόπους και μορφωμένη. Αν και πάντοτε φρόντιζε να κρατά τους τύπους, ποτέ δεν συμβιβάστηκε ουσιαστικά με τις επιταγές της εποχής. Η Αλίκη δέχεται να παντρευτεί τον Ρήγα, γιατί δεν μπορεί να αντιταχθεί στη μητέρα της, η οποία την πείθει ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σωθεί το Grand Hotel. Όλα αυτά μέχρι να γνωρίσει και να ερωτευτεί τον Πέτρο.

Εκείνος τη φέρνει σε επαφή με την ωμή πραγματικότητα και τη σκληρότητα της ζωής, όπου όλοι είναι ικανοί για όλα κάτω απ’ τις «κατάλληλες» συνθήκες. Ο ίδιος έχει υπάρξει στη δική της προνομιακή θέση, εκείνη, όμως, μαζί του έρχεται αντιμέτωπη με την πιθανότητα μιας ολικής ανατροπής των δεδομένων της ζωής της.

Επειδή είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι ο ρόλος αυτός θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει ποια πραγματικά είναι η Καλλιόπη Χάσκα

Η Καλλιόπη Χάσκα μεγάλωσε στη Ρόδο αν και η καταγωγή της είναι από τη Νίσυρο. Από μικρή ηλικία έδειξε την έφεση της στις Τέχνες, κάνοντας σπουδές τόσο στο χορό όσο και στο τραγούδι. Το πέρασμα της από τη Φιλοσοφική αποδείχτηκε σύντομο αφού η πορεία την έφερε στην Αμερική.

Εκεί, κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, συμμετέχοντας σε αρκετές ταινίες. Η επιστροφή στην Ελλάδα την έφερε πάνω στον Λευτέρη Χαρίτο και από εκεί στον ρόλο της Μεταξίας στη ‘Μάγισσα’!

Σε παλιότερη εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA είχε δηλώσει πως «Έχω λογική σκέψη, είμαι πολύ οργανωτικός άνθρωπος αλλά πηγαίνω πολύ με την σκέψη γιατί έχω μια βεβαιότητα ότι θα έρθουν τα σωστά πράγματα στην ζωή. Για να πας στην Αμερική ή πρέπει να έρχεσαι από μια οικογένεια που μπορεί να το στηρίξει οικονομικά ή πρέπει να πάρεις μια τεράστια υποτροφία για να το στηρίξεις εσύ οικονομικά. Εγώ το έψαξα μόνη μου, είπα δεν μπορώ να το πληρώσω, προετοιμάστηκα, έδωσα ακρόαση και την πήρα τελικά την υποτροφία. Για να κερδίσω την υποτροφία ερχόμουν από μια ζωή που μεγάλωσα με όλα τα μαθήματα που θα μπορούσα να κάνω. Η μητέρα μου με πήγαινε στα πάντα, έκανα μουσική, χορωδία, πιάνο, ντραμς, δημιουργική γραφή, μπαλέτο, όλους τους χορούς.

Η μαμά μου είναι σούπερ, είναι πανεπιστημιακός και μου έδινε τα ερεθίσματα. Έχει πολύ αγάπη για την τέχνη. Μου διάβαζε πράγματα τελείως εκτός από την ηλικία μου. Η πρώτη παράσταση που είδα ήταν η Ανδρομάχη και με πήγε γιατί δεν είχε που να με αφήσει, σου λέει θα κοιμηθεί, αλλά εγώ τελικά το είδα όλο και μετά είχα πάρα πολλές απορίες. Λίγο πριν τα 4 ήμουν τότε. Δε με πίεσε ποτέ όμως να πάω κάπου. Έλεγα μ'αρέσουν τα ντραμς και με πήγαινε. Δε με αποθάρρυνε ποτέ. Δεν έχω αδέρφια

Σε συνέντευξή της έχει επίσης αναφέρει πως γνώρισε τον Τζάστιν Τιμπερλεκ και πως η Μαρίνα Σάττι της δίδαξε μουσική.

Με αφορμή την χθεσινή πρεμιέρα, η Καλλιόπη βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε για πολλά.

«Δουλεύω επαγγελματικά εδώ στην Ελλάδα δυο χρόνια γιατί έλειπα στο εξωτερικό, στην Αμερική, για σπουδές, θέατρο, στην Βοστόνη. Ξέρω να υπάρχω καλύτερα στα ελληνικά. Δεν έμεινα εκεί γιατί είχα την πολύ μεγάλη ευλογία να κλείσω μια υπέροχη δουλειά, την Μάγισσα. Δεν είχε νόημα να φύγω. Μετά έκανα μια παράσταση στο θέατρο και τώρα αυτό (Το Grand hotel).