Ηλέκτρα (24/09): Ο μεγάλος τσακωμός - «Ποτέ σου δεν με αγάπησες...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής ρομαντικής σειράς, Ηλέκτρα, που προβάλλεται μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ, οι εξελίξεις πρόκειται να αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Ένας μεγάλος τσακωμός και το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του Φανούρη ξετυλίγεται (δείτε εδώ πρώτοι τι θα γίνει στα επεισόδια όλης της εβδομάδας).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Επεισόδιο 12

Η Ηλέκτρα, παραδομένη πια, αποκαλύπτει στον Σωτήρη ότι μετά τον γάμο θα φύγει. Και ο Σωτήρης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Όλες οι προσπάθειες που έκανε, όλες οι θυσίες, όλα τα βλέπει να πηγαίνουν χαμένα και η απελπισία του μεγαλώνει κάθε λεπτό που περνάει. Αποτέλεσμα; Ενα βίαιο ξέσπασμα που δεν θα έχει καλή κατάληξη. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Εκανα τα πάντα για να ζήσεις μια όμορφη, πλουσιοπάροχη ζωή και τώρα που βλέπεις πως τα παιδιά μας δεν σε έχουν πλέον ανάγκη, μας εγκαταλείπεις. Ποτέ σου δεν με αγάπησες. Δεν άξιζες τις θυσίες που έχω κάνει για σένα. Ούτε την αγάπη μου. Ούτε τα παιδιά που σου χάρισα», της λέει μεταξύ άλλων.

Η Ηλέκτρα μιλάει με τον Βρεττό και τον αδελφό της, σε μια τελευταία προσπάθεια να τους πείσει ότι αυτή κάνει πίσω και ώρα είναι να κάνουν κι εκείνοι. Μέλημά τους πρέπει να είναι η ευτυχία της Νεφέλης και τίποτε άλλο. «Ας παντρευτεί πρώτα το κορίτσι, Ηλέκτρα μου, και μετά θα τα συζητήσουμε όλα. Κάνε υπομονή για εκείνη», της τονίζει ο αδελφός της. Ο Ορέστης, αγχωμένος με τις αποκαλύψεις που έρχονται η μια πίσω από την άλλη, καλοδέχεται τον Μπόγρη, που του φέρνει το θύμα στο πιάτο.