Η Παραλία (23/9): Νέο φονικό στη σειρά - Τον πυροβολούν στο δάσος και σέρνουν το πτώμα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Σήμερα, 23/09 οι εξελίξεις στο επεισόδιο της σειράς, "Η Παραλία" που προβάλλεται μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ έρχονται για να φέρουν ανατροπές. Απόψε, οι αποκαλύψεις και οι αινιγματικές συζητήσεις θα αφήσουν το κοινό με το στόμα ανοιχτό (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ)

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Επεισόδιο 11

Στο σπίτι των Αρχοντάκηδων, η επιστροφή της Νικολίνας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, με τον Παύλο και τον Διονύση να προσπαθούν να καταλάβουν τους λόγους της επιστροφής της και τα μυστικά που κρύβει. «Ποιος μπορεί να καταλάβει τη γιαγιά σου; Το θέμα είναι ότι η παρουσία της αναστατώνει τον Δημητρό», λέει ο πατέρας στον γιο. Ο Δημητρός, αν και χαρούμενος με την επιστροφή της μητέρας του, παλεύει με τους δαίμονές του. Η Ειρήνη, βλέποντας τον Δημητρό να υποφέρει, αποφασίζει να τον βοηθήσει, δημιουργώντας μια αναπάντεχη συμμαχία με τον Χάρη, που προσπαθεί να καταλάβει τα κίνητρα και τις προθέσεις της.

Η Ειρήνη άλλωστε είναι από τη φύση της μυστηριώδης και κανείς δεν γνωρίζει τι κρύβει πραγματικά στα βάθη της ψυχής της. Παράλληλα, η επιστροφή του Τόμι στο Mermaid φέρνει χαρά και συγκίνηση στους φίλους και την οικογένειά του. Η Ναταλί πέφτει στην αγκαλιά του. «Μου έλειψες τόσο πολύ», του λέει. Η άφιξή του όμως φέρνει για εκείνον και νέες προκλήσεις, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και τις σχέσεις που άφησε πίσω του. Η σχέση της Ιφιγένειας πάλι με τον Ιάκωβο και τον Παύλο δοκιμάζεται, καθώς οι δύο άντρες προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά της, ενώ εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να ισορροπήσει ανάμεσα στις απαιτήσεις της οικογένειάς της και τα δικά της συναισθήματα.