Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Η Θεοφανώ σώσει από τον θάνατο τον δισέγγονό της

Η μεγάλη επιστροφή της στο prequel της σειράς

Η Μάγισσα έκανε πάταγο την περασμένη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του ΑΝΤ1, καθώς ήταν ένα διαφορετικό σίριαλ από τα συνηθισμένα, με έντονη πλοκή και πολύ ωραίο cast ηθοποιών. Φέτος θα προβληθεί και το prequel αυτού, με τίτλο "Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά" και εντελώς διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Βέβαια, κάπως οι παλιοί θα έχουυν τον ρόλο τους. Η Θεοφανώ, μάλιστα, θα καταφέρει με έναν τρόπο να σώσει το δισέγγονό της - δείτε εδώ ποιος θα παίξει τον ρόλο του.

Πώς η Θεοφανώ θα σώσει το δισέγγονό της στη σειρά "Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά"

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ευχάριστη ανατροπή προκάλεσε στο τηλεοπτικό κοινό η είδηση πως στα πρώτα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά» θα δούμε και τη Θεοφανώ να επιστρέφει στον πύργο των Λασκαραίων... ως πνεύμα! Πώς και γιατί θα γίνει αυτό; Το TiVi Σίριαλ έχει αποκλειστικά τις απαντήσεις.

Ανάμεσα στον 18ο και στον 20ό αιώνα θα πηγαίνει η ιστορία της σειράς «Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά», δείχνοντας έτσι τι συνέβη πριν την ιστορία που όλοι είδαμε την περασμένη σεζόν και πώς έφτασαν τα πράγματα στη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στο καλό και στο κακό ή μάλλον ανάμεσα στη Θεοφανώ και την Κυπριανή. Οσο για τον 20ό αιώνα, η ιστορία φέτος θα αρχίσει από εκείνη την εποχή, όπου ο δισέγγονος της Θεοφανώς θα ανακαλύψει εντελώς τυχαία το χάρισμα/κατάρα που «κυνηγάει» την οικογένειά του ανά τους αιώνες.

Και φυσικά, από μια τέτοια αποκάλυψη δεν θα μπορούσε να ήταν απούσα η Θεοφανώ, κατά κόσμον Ελλη Τρίγγου, η οποία θα εμφανιστεί μόνο στο πρώτο επεισόδιο ως guest προκειμένου να γίνει μια σύνδεση με την ιστορία που θα διαδραματιστεί φέτος, αλλά και να μας μυήσει στο τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο παρτενέρ της Μαρίας Κίτσου στο prequel της σειράς!

Η θανατηφόρα ασθένεια & η γιατρειά

Βρισκόμαστε στη Μάνη, το 1910. Ο Ανδρέας Λάσκαρης (Κωνσταντίνος Γεωργαλής), ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Ο σκοπός για τον οποίο προέβη σε μια τέτοια απόφαση είναι η θανατηφόρα ασθένεια από την οποία υποφέρει και που του απομένει λίγος χρόνος ζωής. Η πώληση του πύργου είναι η οικονομική λύση που ψάχνει.

Μόνο που το ίδιο κιόλας βράδυ που θα βρεθεί εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με το χάρισμα/κατάρα που κληρονόμησε από την προγιαγιά του, τη Θεοφανώ, αλλά και από την παρουσία της! Ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στα μάτια του, όταν τη βλέπει να εμφανίζεται μπροστά του. Εκείνη με ηρεμία και καθαρό βλέμμα τον πλησιάζει και τον καθησυχάζει. Τον αγγίζει και με μιας του παίρνει μακριά την ασθένεια από την οποία πάσχει. Παράλληλα, με γρίφους τού εξηγεί τα μελλούμενα και το πώς θα μπορέσει να σπάσει αυτή την αλυσίδα που ενώνει με το χάρισμα την οικογένειά του και να καταφέρει να απελευθερώσει τους απογόνους του.

Οι προφητείες της Θεοφανώς σοκάρουν τον Ανδρέα και τώρα καλείται να φτάσει στην αρχή του κακού και να βρει τη «φλεγόμενη καρδιά» (η καρδιά που είχε βρει ο Μισέλ μέσα σε βάζο) και να την κάνει να σταματήσει να χτυπά για πάντα. Ετσι θα χαθεί και το χάρισμα/κατάρα και οι επόμενες γενιές θα απελευθερωθούν...