Ηλέκτρα (20/9): «Είστε η γυναίκα του;» - Η ερωμένη του χτυπάει την πόρτα του σπιτιού του και τον ξεμπροστιάζει

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου στο κανάλι της ΕΡΤ ξεκινούν οι σειρές και πρώτη παίζει η Ηλέκτρα, στην οποία όλοι έχουν βαλθεί να ψάχνουν τα αίτια θανάτου του Φανούρη, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν αν ήταν φόνος, ενώ την ίδια στιγμή, η Νεφέλη ψάχνει το φόρεμα που θα βάλει στον γάμο της.

Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή 20/9, στην Ηλέκτρα - Επεισόδιο 11

Μια μέρα μετά, οι καμπάνες στην Αρσινόη χτυπούν πένθιμα. Κανείς δεν μπορεί να πει αν ο Φανούρης αυτοκτόνησε ή τον δολοφόνησαν. Το αποτέλεσμα πάντως δεν αλλάζει. Είναι νεκρός και οι υποψίες όλων πέφτουν πάνω στον Νικόλα για μία ακόμα φορά παρόλο που δεν είναι σε θέση να το κάνει αφού με εντολή γιατρού βρίσκεται στο ψυχιατρείο. Τέλος, η Αγνή είναι πλέον βέβαιη πως τα λεφτά στην Ελβετία υπάρχουν. Μ’ έναν Σωτήρη κι έναν Μπόγρη να της ζητούν διαφορετικά πράγματα για τον Νικόλα, αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό της πλάνο. Οι δύο γυναίκες πηγαίνουν στην Αθήνα προκειμένου να βρουν νυφικό για τον γάμο της Νεφέλης με τον Παύλο.

Η Ηλέκτρα κρύβει όσο μπορεί τη θλίψη και τον θυμό της, ενώ η κόρη της προσπαθεί να φανεί ενθουσιασμένη. Η πρώτη όταν βλέπει τελικά τη Νεφέλη ντυμένη νύφη αλλάζει ύφος, δίνει την ευχή της μέσα από την ψυχή της. Η Νεφέλη θαυμάζει την εικόνα της στον καθρέφτη και δείχνει να ανυπομονεί για τη μεγάλη στιγμή. Οι κακές σκέψεις που έκανε το τελευταίο διάστημα μάλλον ανήκουν στο παρελθόν. Την ίδια στιγμή η Ηλέκτρα φαίνεται σαν χαμένη. Σαν να οργανώνει κάποιο σχέδιο στο μυαλό της και αυτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα καλό...

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 22/9 - Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια