Η Παραλία (19/9): Την απειλεί με όπλο στον κρόταφο - «Δεν έχεις να πας πουθενά»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 19/9 επεισόδιο της σειράς Η Παραλία που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Απόψε, αποκαλύψεις, ανατροπές και "καταστροφικές" συναντήσεις θα αφήσουν με το στόμα ανοιχτό τους τηλεθεατές.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Eπεισόδιο 10

Η Ιφιγένεια αντιμετωπίζει τη Φανή, η οποία της αποκαλύπτει τον θάνατο του δικηγόρου τους, και την πιέζει να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην οικογένεια και την επιχείρηση. Ο Παύλος συνεχίζει να παλεύει με τα συναισθήματά του για την Ιφιγένεια, ενώ η Έιμι και ο Διονύσης προσπαθούν να κρατήσουν την επιχείρηση σταθερή.

Η Κερασία και ο Γράντος βρίσκονται σε ένταση σχετικά με το παιδί τους και την αποκάλυψη της αλήθειας για τον πατέρα του. Την ίδια στιγμή, ο Χάρης ανησυχεί για την υγεία του Ρόμπερτ και τον παροτρύνει να κάνει εξετάσεις στο Ηράκλειο. Στα εγκαίνια του Mermaidοι παρευρισκόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους ενώ καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως δημιουργώντας νέες ανατροπές στην μικρή κοινότητα των Ματάλων.

Δείτε επίσης: H ΕΡΤ παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα - Οι σειρές, οι εκπομπές και ο ελληνικός τελικός της Eurovision