Famagusta (21/4): Τυφλώνεται ο Παύλος; Περνούν μία νύχτα πάθους πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια

Τι θα δούμε απόψε 21/4 στη σειρά του MEGA

Το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου επιστρέφει η αγαπημένη σειρά του MEGA, Famagusta, με νέο επεισόδιο στο οποίο η θετή μητέρα του Μάικλ επιμένει να κρατά το μεγάλο μυστικό για την πραγματική του οικογένεια, ενώ ο Παύλος αρνείται να κάνει οποιαδήποτε θεραπεία.

Τι θα δούμε απόψε 21/4 στο Famagusta

Επεισόδιο 11

Ο χρόνος γυρίζει πίσω στο 1974, όπου ο Μάικλ βαφτίζεται στο Λονδίνο, ενώ την ίδια στιγμή στην Κύπρο η Χριστίνα δεν παύει να αγωνιά για το αγνοούμενο παιδί της. Στο σήμερα, η Μαίρη προσπαθεί επιτακτικά να πείσει την αδελφή της τη Σοφία να πει την αλήθεια στον Μάικλ και στην οικογένεια Σέκερη: «Σοφία, θα το μετανιώσεις. Οσο είναι καιρός πρέπει αν πεις την αλήθεια, γιατί μετά θα είναι αργά. Αν ο Μάικλ μάθει την αλήθεια και όχι από εσένα, θα αντιδράσει πολύ άσχημα και δεν το θέλεις αυτό», της επισημαίνει. Ωστόσο, η Σοφία είναι ανένδοτη: «Μόνο αν μιλήσεις εσύ θα το μάθει ο Μάικλ», της απαντάει αυστηρά.

Δείτε επίσης: Η Μαίρη αποκαλύπτει στον Μάικλ την μεγάλη αλήθεια - «Δεν είσαι πραγματικός γιος της Σοφίας...»

Στο μεταξύ, η Χριστίνα έχει πειστεί να δώσει τη μαρτυρία της για την τουρκική εισβολή, συνδράμοντας στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ. Ωστόσο, μέχρι τη μαρτυρία της Χριστίνας, καταγράφεται μια ακόμα δραματική συνέντευξη μιας γυναίκας που έχασε τον άντρα της στην εισβολή, ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Την ίδια ώρα, όσο ο παππούς προσπαθεί να πείσει τη Δάφνη να τα ξαναβρεί με τον Τεύκρο, εκείνος μαθαίνει πως η μητέρα του έβαλε τον Μάριο σε ίδρυμα και γίνεται έξαλλος: «Δεν το πιστεύω. Τι μάνα είναι αυτή; Δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι», φωνάζει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να πάρει το παιδί πίσω. Αμέσως μετά ζητάει βοήθεια από τον Αντρέα: «Σε παρακαλώ χρειάζομαι τη βοήθειά σου για το τι πρέπει να κάνω για να πάρω τον Μάριο από το ίδρυμα», του λέει, ενώ τα ξαναβρίσκει και με τη Δάφνη.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας αγωνιά για τη διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση της υγείας του Παύλου, ο οποίος περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη δική του οικογένεια. Ωστόσο, λίγο αργότερα η Νάντια ενημερώνει τον Αντρέα: «Θέλω να σου πω ότι αν ο Παύλος συνεχίσει να αρνείται να κάνει τη θεραπεία που πρέπει, έχει μεγάλο κίνδυνο να χάσει την όρασή του», του επισημαίνει. Παράλληλα, η Σιμώνη με τον Μάικλ συναντιούνται στην Κύπρο και ζουν με πάθος τον έρωτά τους, ενώ ο παππούς αναπολεί τον αγώνα που έδωσε με τη Χριστίνα για να φτιάξουν τη φάρμα τους.

Δείτε επίσης: Η Μαριάννα έγκυος - Ο δολοφόνος της Ειρήνης θα γίνει πατέρας