Σασμός (1/4): «Είδα πως σε κοίταζε» - Η Αργυρώ κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Αστέρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Απόψε 1/4 στον Σασμό, ο Χρήστος ανακοινώνει πως δεν θα κλείσει τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή, την ίδια ώρα που θα δεχθεί απειλητικό τηλεφώνημα, ενώ άγνωστοι θα τους σκάσουν τα λάστιχα στο αυτοκίνητο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 99

Ο Χρήστος λέει στον Αντώνη πως η μαρτυρία της Νάντιας δεν τον έπεισε και ο φάκελος του Στεφανή δεν κλείνει. «Αυτό όμως, Αντώνη, δεν σημαίνει πως πρέπει να το πεις σε όλους. Θα είναι κάτι που θα ξέρουμε μόνο οι δυο μας», θα τονίσει ο εισαγγελέας και όταν ο Φραγκιαδάκης τον ρωτήσει γιατί μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία, εκείνος θα απαντήσει: «Αν μάθει ο Μαθιός ότι ο φάκελος της δολοφονίας του ξαδέλφου του έχει κλείσει, σίγουρα θα χαλαρώσει, θα επαναπαυτεί και μπορεί να υποπέσει σε κάποιο μοιραίο λάθος. Ετσι, μπορεί να φτάσουμε πιο εύκολα στη λύση του μυστηρίου που κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Στεφανή. Μόνο που θέλω να μου υποσχεθείς πως δεν θα υποκύψεις ξανά στο συναίσθημά σου και αυτή η συμφωνία θα μείνει μεταξύ μας», θα πει και ο Αντώνης με ένα νεύμα θα συμφωνήσει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ανατροπή! Γίνεται μαμά - Το παιδί που της αλλάζει την ζωή

Στο μεταξύ, οι ετοιμασίες για τις ξεναγήσεις του οινοποιείου προχωρούν. Καλλιόπη, Μαρίνα, Κατερίνα και Αννα συμφωνούν να φτιάξουν η καθεμία τη σπεσιαλιτέ της, η οποία και θα συνοδεύει τα ξεχωριστά κρασιά του Παύλου. Ο ενθουσιασμός και των τριών είναι φανερός.

Η Σάντρα έρχεται σε επαφή με τον Βαγγέλη, ο οποίος και προσπαθεί να την απομακρύνει από τον ηλεκτρονικό τζόγο, στον οποίο έχει εθιστεί. Εκείνη όμως, γοητευμένη από τον Αστέρη, δεν θα αργήσει να ξεκινήσει να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά. Ο Βαγγέλης θα της αποκαλύψει τα πάντα και θα ολοκληρώσει τον λόγο του τονίζοντας: «Μάλλον κόλλησες για τα καλά μαζί του. Καλό όμως είναι να τον ξεχάσεις, καθώς ήδη ο τύπος είναι με την Αργυρώ».

Οταν η Σάντρα του πει ότι έχει γνωρίσει τη γυναίκα του, ο Βαγγέλης θα της πει πως δεν είναι παντρεμένοι αλλά θα το κάνουν σύντομα. «Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία μου έδωσες», θα του πει και το βλέμμα της θα φωτιστεί. Αποφασίζει λοιπόν να τον διεκδικήσει ακόμα πιο επίμονα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Ο άνδρας που μπαίνει "εμπόδιο" στο γάμο Θοδώρας και Γιώργου

Η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Παύλο τι έχει συμβεί στον Αντρέα από τη στιγμή που του ανακοίνωσε πως είναι Σταματάκης, καθώς και το κόλπο που έστησε εκείνος σε βάρος του. Στο μεταξύ ο Χρήστος, έχοντας λάβει ένα απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, παρατηρεί την επόμενη μέρα πως του έχουν σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του.

Αμέσως καλεί τη Στέλλα, η οποία έντρομη σπεύδει να του προσφέρει βοήθεια και φυσικά να του δώσει το όχημά της για να εξυπηρετηθεί. «Σε παρακαλώ πολύ, θέλω να μιλήσεις στον Αντώνη για τις απειλές που δέχεσαι. Οι άνθρωποι έχουν θράσος. Για να κάνουν αυτό στο αυτοκίνητό σου μέρα μεσημέρι, ποιος ξέρει μέχρι πού είναι ικανοί να φτάσουν! Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, Χρήστο, πριν να είναι αργά», θα του πει κι εκείνος θα την ακούσει.