Η Μάγισσα (22/11): «Βοήθεια! Βοηθήστε με!» - Κλείνουν την Θεοφανώ σε ένα σκοτεινό και κρύο μπουντρούμι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό 22/11 επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα! Απόψε στον ΑΝΤ1 ο Μιχαήλ ανακοινώνει μπροστά σε όλους πως αφήνει την αρχηγία του και αποχωρεί, δίνοντας την σκυτάλη στον Μάρκο με αποτέλεσμα η κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον αδερφό του να μεγαλώσει.

Οι σημερινές 22/11 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 28

Η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στα άκρα και η καλόγρια θα πάρει μια απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νερά. Η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της και αναγκάζεται να ομολογήσει το «χάρισμά» της στο Ιερατείο. Τα πράγματα πλέον για την κοπέλα θ’ αποδειχθούν ιδιαιτέρως περίπλοκα καθώς τη θεωρούν μάγισσα και την κλειδώνουν σε μπουντρούμι, φοβούμενοι μην προκαλέσει μεγαλύτερο κακό με τις αποκαλύψεις! Οταν φτάνει η μεγάλη μέρα της φυγής του Μάρκου και της Θεοφανώς, εκείνος ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρει. Το ίδιο βράδυ, η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με το πιο σκοτεινό κομμάτι του εαυτού της και όλα αλλάζουν…

Δείτε επίσης: Απίστευτο - Σπήλιος και Θεοφανώ είναι αδέρφια!

Την ίδια ώρα, οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ, για το αν θ’ ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπετάνιους στο πλευρό των Γερακάρηδων ενάντια στους Τούρκους. Ομως, εκείνος έχει να πάρει άλλες αποφάσεις και αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως ο Τζανέτος ήταν ο δολοφόνος του βρέφους. Αυτή η σκέψη τον κάνει να αναμετρηθεί με τις ενοχές του: «Εγώ φταίω που ο Τζανέτος σκότωσε τον εγγονό μου! Του τα πήρα όλα και μου τα πήρε όλα», μονολογεί.

Στο οικογενειακό τραπέζι κι ενώ όλοι περιμένουν την απόφασή του για τους Γερακάρηδες, εκείνος τους πετάει τη βόμβα: «Ηρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη της οικογένειάς μας! Νιώθω πως δεν μπορώ άλλο να είμαι ο καπετάνιος αυτής της οικογένειας», λέει και το σοκ για όλους είναι τεράστιο! «Μιχαήλ, τι είναι αυτά που ξεστομίζεις;», τον ρωτάει η Δαμιανή και της απαντά: «Το σκέφτηκα πολύ καλά και η απόφασή μου δεν αλλάζει». Ομως, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το τεράστιο δίλημμα που αφορά τους δύο γιους του: Ποιος από τους δύο θα αναλάβει χρέη αρχηγού της οικογένειας Λάσκαρη. Το ίδιο κιόλας βράδυ αναλαμβάνει τα ηνία ο Μάρκος! Κάτι που θα φέρει ξανά τον Τζανή αντιμέτωπο με τη ζήλια του για τον αδελφό του!