Ο Πρώτος από εμάς: Η Κάτια κάνει τεστ εγκυμοσύνης - Παίρνει το αποτέλεσμα στα χέρια της

Οι εβδομαδιαίες (22-23/11) εξελίξεις

Την εβδομάδα, που έρχεται αναμένεται να παρακολουθήσουμε τα δύο νέα συγκλονιστικά επεισόδια για τη σειρά ''Ο πρώτος από εμάς'' με τον Άλκη να μην καταλαβαίνει γιατί η Κάτια τον κρατά σε απόσταση, ενώ ο Φίλιππος και ο Αλέξης έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Ο Πρώτος από Εμάς: «Ή μήπως αυτό φοβάστε;» - Η ανάρτηση "φωτιά" του Μάριου Αθανασίου για την σκηνή του φιλιού

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (22-23/11) στη σειρά ''Ο Πρώτος από εμάς''

Τετάρτη (22/11) - Επεισόδιο 18

Ο Μάριος και ο Τάσος διεκδικούν και οι δύο την Ελσα. Η Ελσα, όμως, είναι σε δίλημμα και δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Η Σοφία πάλι θέλει να κάνει το όνειρό της, να φτιάξει μια επιχείρηση και να πουλάει τα γλυκά της, πραγματικότητα και προσπαθεί να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Θα τη βοηθήσει ο Κοσμάς ή η βοήθεια θα έρθει από κάπου που δεν το φανταζόταν; Στο μεταξύ η Κάτια δεν είναι έτοιμη να πει την αλήθεια σε κανέναν, αλλά μήπως έφτασε η ώρα που πρέπει να το κάνει; Ο Αλκης, που δεν καταλαβαίνει γιατί η Κάτια τον κρατά σε απόσταση, αποφασίζει να πάει σπίτι της και παγώνει με μια είδηση που σίγουρα δεν την περίμενε.

Πέμπτη (23/11) - Επεισόδιο 19

Η αποκάλυψη της Κάτιας θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Αλκη, την ώρα που ο Εβαν πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το νέο ειδύλλιο της Ελενας δείχνει να ανθίζει, όσο ο Φίλιππος κι ο Αλέξης έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Η επιχείρηση της Σοφίας είναι στα σκαριά και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά, την ώρα που η Ελσα εκμυστηρεύεται στον Αλκη το ενδιαφέρον της για τον Μάριο. O Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσει η Χριστίνα. Ενας ξαφνικός πονοκέφαλος του Αλκη θα σημάνει συναγερμό στην παρέα και θα πυροδοτήσει μια μεγάλη αποκάλυψη.