Έρωτας Φυγάς (3/11): Την πετάει από την γέφυρα, άλλος όμως την σκοτώνει - Φρίκη με την δολοφονία της Μαργέτας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Σοκ προκαλεί το σημερινό 3/11 επεισόδιο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς. Η Μαργέτα πέφτει από την γέφυρα με αποτέλεσμα όλοι να την ψάχνουν. Κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί τι είχε προηγηθεί αλλά και τι θα συμβεί στη συνέχεια...

Οι 3/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 41

Ο Ιάσονας σημαδεύει τον Στέφανο και είναι έτοιμος να τον στείλει στον άλλο κόσμο. Η σωτήρια επέμβαση του Μάρκου όμως, δίνει την ευκαιρία στον Ιάσονα να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν των οικογενειών τους. Την ίδια ώρα, η Μαργέτα αγνοείται και τα προσωπικά της αντικείμενα, που βρίσκονται κοντά στο ποτάμι, κάνουν τους πάντες να φοβούνται για το χειρότερο. Λίγο νωρίτερα, ο Κοντογιάννης έχει μάθει από την ίδια για το παρελθόν του πατέρα του και το φρικτό μυστικό που έκρυβε. Ολοι ψάχνουν τη Μαργέτα αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι έχει προηγηθεί πριν την εξαφάνισή της. Η Μαργέτα έχει λάβει όλα τα στοιχεία που έχει βρει ο ντετέκτιβ και πλέον είναι πεπεισμένη ότι αυτή η γυναίκα είναι άκρως επικίνδυνη.

Ανατροπή στον Έρωτα Φυγά: Νέος έρωτας για τον Ιάσονα - Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του

Η Μαργέτα τηλεφωνεί στη Νότα και της ζητάει να συναντηθούν γιατί οι δυο τους έχουν να πουν πολλά. «Τι έχουμε να πούμε λοιπόν και με έφερες εδώ στην ερημιά άρον-άρον;», τη ρωτάει με ειρωνεία. «Ξέρεις, έμαθα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για σένα. Υπάρχουν σε αυτόν τον φάκελο», της λέει η Μαργέτα. «Και τι έχεις μάθει δηλαδή;». «Οτι έχεις κάνει δύο γάμους και οι δύο σύζυγοί σου πέθαναν και μάλλον όχι από φυσικά αίτια», της εξηγεί. «Υπονοείς ότι είμαι φόνισσα;», ρωτάει θιγμένη η Νότα. «Ο αδελφός τού ενός συζύγου σου ποτέ δεν πίστεψε ότι ο αδελφός του έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια και σε πήγε στα δικαστήρια», της αναφέρει, όμως η Νότα της απαντάει με βλοσυρό βλέμμα: «Δεν αποδείχθηκε τίποτα». «Οπως και για την Αλεξάνδρα που αποπειράθηκες να την σκοτώσεις. Αυτό το θυμάσαι;», είναι τα λόγια της Μαργέτας. Η Νότα γίνεται έξαλλη. «Πρόσεχε τα λόγια σου», της φωνάζει.

Δείτε επίσης: Φρίκη - Ο Μάρκος σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας

Νιώθει να απειλείται καθώς η Μαργέτα πλέον γνωρίζει πολλά και νιώθει στριμωγμένη. «Μάζεψέ τα και φύγε από τη Μεσσήνη όσο είναι νωρίς για σένα», την προειδοποιεί η Μαργέτα. «Αλλιώς τι θα μου κάνεις;», τη ρωτάει η Νότα. «Αλλιώς θα παραδώσω τον φάκελο στην εισαγγελέα», της απαντάει. Η Νότα κάνει να φύγει και όπως έχει γυρίσει την πλάτη της, ανοίγει την τσάντα της, βγάζει ένα μαχαίρι. Το μπήγει στο σώμα της Μαργέτας και την αφήνει αιμόρφυτη κάτω. Αφού τη σκοτώνει, της κλέβει τα χρυσαφικά για να φανεί ως ληστεία και πετάει το μαχαίρι. Στη συνέχεια η Νότα που βρίσκεται εκτός εαυτού, προσπαθεί να αρπάξει τον μικρό Στεφανάκο και να φύγει, αλλά την εμποδίζει ο Νικόλας που πληρώνει το τίμημα (η Μαργέτα όπως θα δούμε όμως, ζει). Αλλά και η Γεωργία που ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Κιάρι, καταλήγει στο νοσοκομείο.