Οι Πανθέοι (2/11): «Αυτό το παιδί δεν πρέπει να γεννηθεί» - Θρίλερ με το μωρό της Θάλειας

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αργά το βράδυ της Πέμπτης 2/11 στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά "Οι Πανθέοι". Σε αυτό, ένα ζευγάρι ζει τον κρυφό του έρωτα και ένα άλλο σκέφτεται τον γάμο. Προβλήματα, ωστόσο, δημιουργεί μία εγκυμοσύνη.

Τι θα δούμε απόψε (2/11) στους Πανθέους

Επεισόδιο 30

Ο Κίτσος και η Μάρμω παρασύρονται από το πάθος τους και αποφασίζουν να ζήσουν κρυφά τον παράνομο έρωτά τους όσο καιρό είναι μαζί στην Κόρινθο, ελπίζοντας να μην τους ανακαλύψει η Σεβαστή. Παράλληλα στα Γιάννενα, η παλιά γνωστή του Ανδρέα, η Σοφία, φαίνεται πως δεν ήταν μια απλή φίλη αλλά πολλά παραπάνω. Παράλληλα, ο Στάθης και η Μερόπη είναι προβληματισμένοι με την εγκυμοσύνη της Θάλειας. Η πρώτη σκέφτεται πως η μόνη λύση είναι ένας γάμος, ενώ ο δεύτερος έχει πολύ πιο επικίνδυνες ιδέες. Η Βέτα αρχίζει να ψάχνει τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά με την κόρη της και τον ανιψιό της.

Δείτε επίσης: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκάλυψε στο YOU - «Είχα 2-3 αποβολές άρα...»

Όλη η αλήθεια για το μέλλον της σειράς στον ΣΚΑΙ

Η νέα σειρά Πανθέοι έκανε πρεμιέρα στις 19/9 και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ήταν συγκλονιστικά για την prime time ζώνη του ΣΚΑΙ, εκείνη την περίοδο. Λίγο αργότερα, βέβαια, κατά την επιστροφή του ανταγωνισμού στα απέναντι στρατόπεδα (βλέπε Μάγισσα, Σασμό, Φάρμα) τα ποσοστά που κατέγραφαν τα μηχανάκια της AGB ήταν άκρως απογοητευτικά (δείτε τα εδώ) πράγμα που ώθησε κάποιες φήμες να κυκλοφορήσουν...

Οι φήμες αυτές έκαναν λόγο για μετακίνηση της σειράς σε άλλη ώρα και μέρα, ώστε να μπορέσει να σταθεί καλύτερα σαν project αφού η prime time ζώνη της έδειξε την σκληρή πλευρά της... Τι ισχύει τελικά;

Το τοπίο για το μέλλον της σειράς ξεκαθάρισε μια ηθοποιός αυτού, και πιο συγκεκριμένα η Αθηνά Μαξίμου, με δηλώσεις που έκανε στις κάμερες του Breakfast At Star, πριν από λίγες ώρες.

«Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά, συνεχίζουμε δυναμικά, με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουμε, πίστη και σεβασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν τελικά μετακινείται ή όχι η σειρά το Σαββατοκύριακο εκείνη απάντησε «Δεν έχω ακούσει τίποτα, συνεχίζουμε... Αυτά νομίζω είναι απλά φήμες, το κανάλι δεν έχει βγάλει κάτι τέτοιο».