Η Μάγισσα (1/11): «Θα βουτηχτεί στο αίμα» - Χαμός στον πύργο με τον Μιχάηλ

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Το βράδυ της Τετάρτης 1/11 πρόκειται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα. Η Θεοφανώ βλέπει ένα νέο όραμα που της αποκαλύπτει την αλήθεια για το πολυπόθητο κλειδί, την ώρα που ο πραγματικός δολοφόνος του μωρού φαίνεται πως θα αποκαλυφθεί.

Τι θα δούμε απόψε (1/11) στη Μάγισσα

Επεισόδιο 19

Η Δαμιανή συγκρούεται με τον Κανέλλο, μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους είναι ο Τζανής. Ο Μιχαήλ θέλει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας αλλά ο Αντρέι έχει άλλη άποψη. Η ανίερη συμμαχία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου ξεκινάει, με τον Σπήλιο να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Στα υπόγεια του πύργου, συνωμοσίες συνεχίζουν να εξυφαίνονται, καθώς ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους κινδυνεύει ν' αποκαλυφθεί σε όλους...

Δείτε επίσης: «Βγάζατε τα μάτια σας; Ντροπή!» - Η Θεοφανώ γεννά το παιδί του Μάρκου και παντρεύεται τον Φρίξο

Πόσο κόστισε στον ΑΝΤ1 η παραγωγή της σειράς

Μάνη 1817. Δύο οικογένειες βρίσκονται σε βεντέτα, όταν αποφασίζουν λόγω της επανάστασης να ενωθούν παντρεύοντας τα παιδιά τους. Το μωρό που γεννιέται φέρνει τη χαρά, αλλά σύντομα και τον θρήνο καθώς ένα βράδυ εξαφανίζεται.

Η υπηρέτρια της μιας οικογένειας, η Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) βλέπει σαν όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει την οικογένεια και όλοι τρέχουν εκεί όπου και εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια θεωρείται ένοχη, αλλά κατηγορείται και ως μάγισσα. Το μεγάλο μαρτύριο για τη νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Η νέα υπερπαραγωγή του ANT1 που θα παίζεται δύο φορές την εβδομάδα, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό με τα εντυπωσιακά σκηνικά, την αγωνιώδη πλοκή και τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Όσοι τη δουν θα τους θυμίσει και λίγο «Game of Thrones» καθώς θα έχει πολλούς σκοτωμούς, αίμα, αλλά και αιμομιξίες. Το σενάριο υπογράφουν το δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λευτέρης Χαρίτος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Ελλη Τρίγγου, Τάσο Νούσια, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Γιώργο Γάλλο, Κατερίνα Λέχου, Αναστάσιο Ροϊλό, Νίκο Ψαρρά, Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, Αρη Νινίκα, Θεοδόση Φυλακτό και σε ρόλο-έκπληξη τη Θέμιδα Μπαζάκα.

Όπως αναφέρει η Γιάννα Παπανικολάου στο περιοδικό TiViSirial, περί τα 10.000.000 ευρώ κόστισε η παραγωγή της νέας σειράς του ANT1 «Η μάγισσα» και οι πρώτες εικόνες από το τρέιλερ που βγήκε στον αέρα πριν από μερικές μέρες είναι καθηλωτικές (δείτε το trailer εδώ).