Αυτή η νύχτα μένει: Δύσκολες ώρες για την Διαμάντω - Δυστυχώς μαθαίνει ότι το παιδί της...

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στα δυο νέα επεισόδιο της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, η Μαρίνα επιστρέφει στο Αγρίνιο και η συνάντηση με τη Φωτεινή δεν πάει καλά, καθώς εκείνη δεν δείχνει να μπορεί να τη συγχωρέσει. Ο Χρήστος βρίσκεται μπλεγμένος στα δίχτυα του Διαγόρα, ο Αλκης αναγκάζεται να χωρίσει με την Εύη και ο Στρατής θέλει να βάλει με τον δικό του τρόπο τέλος.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Τετάρτη 17/5 - Επεισόδιο 138

Ο Στέλιος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο πως άλλαξε σελίδα. Η συμπεριφορά του Στρατή προβληματίζει τους πάντες στο «Ονειρο» και κυρίως τη Ζέτα που ψάχνει τρόπους να τον προσεγγίσει. Εχοντας πέσει στα χέρια του Διαγόρα, η Φωφώ αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Νώντα: «Η γυναίκα του Αναγνώστου σκότωσε τον Νώντα», του λέει. Ο Αλκης πηγαίνει στο σπίτι της Εύας για να την πάρει να πάνε βόλτα, όταν το βλέμμα του πέφτει πάνω στη φωτογραφία της Μαρίνας. «Ποια είναι η κυρία στη φωτογραφία;», τη ρωτάει και εκείνη του λέει: «Η μαμά μου! Τη χάσαμε πριν έναν χρόνο». Εκείνος τότε αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ.

Δείτε επίσης: «Δεν υπάρχει, υποκλίνομαι!» - Το twitter αποθέωσε την Τσιλιμπίου για τη σκηνή στο ψυχιατρείο

Στο μεταξύ, η Μαρίνα παρά τις προειδοποιήσεις του Χρήστου, όχι μόνο βρίσκεται στο Αγρίνιο, αλλά κάνει και εμφανίσεις με κίνδυνο να τη δουν. Και δεν αργεί να γίνει αυτό με τη Φωτεινή, που βλέπει μπροστά της ολοζώντανη τη μητέρα της. «Φωτεινή, εγώ είμαι! Ζω κορίτσι μου», της λέει η Μαρίνα, αλλά η Φωτεινή είναι άκρως θυμωμένη μαζί της: «Και τι θέλεις να κάνω; Να σε αγκαλιάσω ή να σε φιλήσω; Τι περίμενες να γίνει, πες μου ειλικρινά. Εναν χρόνο σε θεωρούμε νεκρή, δεν έχεις ιδέα τι έχουμε τραβήξει όλο αυτό το διάστημα, πόσο πονέσαμε και υποφέραμε, και έρχεσαι τώρα να κάνεις τι; Δεν θέλω να σε βλέπω! Σε είχα για νεκρή, να παραμείνεις έτσι, φύγε», της φωνάζει.

Ο Χρήστος, προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια του, απευθύνεται για βοήθεια στον Στέλιο και τον εισαγγελέα Τζατζιμάκη, όμως οι πόρτες είναι κλειστές. Ο Αλκης προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της αποκάλυψης για το ποια είναι η μητέρα της Εύης και βλέπει το δίλημμα να βρίσκεται μπροστά του ολοκάθαρο και τρομακτικό. Η Βρεττώ γίνεται

άγρυπνος δεσμώτης για τη Μαρίνα, ενώ ο Διαγόρας, ξέφρενος πλέον, μοιάζει αποφασισμένος να μη σταματήσει πουθενά.

Πέμπτη 18/5 - Επεισόδιο 139

Η προθεσμία που έχει ορίσει ο Διαγόρας (που θα βρει τραγικό θάνατο) πανικοβάλλει τον Χρήστο και τον αναγκάζει να αναζητήσει χέρι βοηθείας στον Στρατή, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει στον Αλκη ποιος σκότωσε τον πατέρα του! Ο νεαρός βρίσκεται σε μεγάλο σοκ! Η Διαμάντω αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά για τον Διαγόρα και για τα εγκλήματα που κουβαλάει στην πλάτη του. Ομως αυτή η γενναία απόφαση που παίρνει την οδηγεί στον απόλυτο εφιάλτη, καθώς εκείνος για να την εκδικηθεί απάγει τον Νικολάκη. Τώρα έχει στα χέρια του έναν δυνατό άσο για να φέρει τα πράγματα εκεί που εκείνος θέλει.

Η Διαμάντω για να σώσει το παιδί της κάνει πίσω, αλλά ο Στρατής την πιέζει: «Μίλα Διαμάντω και θα σώσουμε το παιδί, δεν θα το αφήσουμε στα χέρια του Διαγόρα», ισχυρίζεται, αλλά εκείνη εξοργίζεται μαζί του: «Εσύ φταις για όσα έγιναν! Μια ζωή κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο. Σε είχα προειδοποιήσει για τον Διαγόρα, αλλά εσύ έκανες του κεφαλιού σου και τώρα το παιδί μου κινδυνεύει κι όλα αυτά για τα μυστικά τα δικά σας». Ο Στρατής μετά από αυτό το ξέσπασμα αποφασίζει να βάλει ένα οριστικό τέλος σ’ αυτή την ιστορία με τον δικό του τρόπο.

Η Μαρίνα παραδίνεται στη μοίρα της

Η Μαρίνα αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον ιστό που πλέκεται με ταχύτητα γύρω της, ενώ η Φωτεινή αποφασίζει να μοιραστεί το οικογενειακό μυστικό με την Εύη. «Η μαμά είναι ζωντανή και είναι εδώ στο Αγρίνιο», της αποκαλύπτει και η Εύη την κοιτάζει σαστισμένη: «Φωτεινή, τι λες; Εχεις τρελαθεί εντελώς;» και η κοπέλα της απαντάει: «Σκηνοθέτησε τον θάνατό της! Είναι ζωντανή σου λέω και το ήξερε και ο μπαμπάς και η γιαγιά τόσο καιρό».

Τα κορίτσια είναι σε σοκ με τα νέα δεδομένα στη ζωή τους, την ώρα που ο Σταματιάδης με τον Αλέξανδρο καταλαβαίνουν πως είναι η στιγμή να κινηθούν και αυτοί ενάντια στον Διαγόρα και να βάλουν τέλος στην παράνομη πορεία του. Η εσωτερική πάλη του Αλκη τον οδηγεί στην αγαπημένη του αλλά η Εύη κομματιάζει την καρδιά του: «Δεν μπορούμε υπό αυτές τις συνθήκες να είμαστε μαζί! Λυπάμαι, αλλά πρέπει να τελειώσει εδώ αυτό που έχουμε», του λέει και τον σπρώχνει να παραδοθεί στη σκοτεινή του πλευρά. Ο Αλκης εξαφανίζεται από προσώπου γης και όλοι τον αναζητούν.

Κι ενώ ο Στρατής παίρνει ξανά το όπλο του, η Ζέτα μάταια αγωνίζεται να τον συνεφέρει και η ανησυχία απλώνεται σε όλη την ομάδα του «Ονείρου». Οι κινήσεις του Στέλιου δείχνουν να φέρνουν αποτέλεσμα, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στη μοίρα της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγαπημένος ηθοποιός της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Αυτή η νύχτα μένει: Αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της!