Έρωτας Φυγάς (10/5): «Δεν μπορώ! Υποφέρω να σε βλέπω μαζί της!» - Τα ουρλιαχτά της ακούγονται σε όλη την Μεσσήνη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της καθημερινής σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς. Η Μαργέτα γίνεται βούκινο σε όλη τη Μεσσήνη μετά το πρωτοσέλιδο με τις φωτογραφίες της με τον Στέφανο και καυτές στιγμές.

Οι σημερινές10/5 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 149

Η τοπική εφημερίδα θα προκαλέσει τεράστιους κλυδωνισμούς σε όλη τη Μεσσήνη. Στο πρωτοσέλιδο φιγουράρει η φωτογραφία που τράβηξε η Ελπίδα με τον Στέφανο και τη Μαργέτα σε τρυφερές περιπτύξεις. Θα κάνει τον γύρο της περιοχής και παρά τις δυσκολίες, θα φτάσει και στα χέρια του Ιάσονα. Αυτός, θυμωμένος και ντροπιασμένος, θα απαιτήσει να πάρει απαντήσεις αλλά και σημαντικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: Σοκ! Της είπε ότι θα την παντρευτεί αλλά όταν μαθαίνει την αλήθεια την παρατάει στα σκαλιά της εκκλησίας

Ταυτόχρονα η Μαργέτα και ο Στέφανος θα αναζητήσουν ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από το σκανδαλώδες δημοσίευμα και τους εξέθεσε με αυτόν τον τρόπο. Παράλληλα ο Νικόλας θα αψηφήσει τον Στέφανο και θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Κοντογιάννη και τις παράνομες δραστηριότητές του...

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 150

Το σκανδαλοθηρικό άρθρο της τοπικής εφημερίδας με τη φωτογραφία του Στέφανου και της Μαργέτας σε τρυφερό ενστανταντέ φέρνει τους ίδιους αντιμέτωπους με ολόκληρη την κοινωνία, αλλά και τους οικείους τους. Η γυναίκα έχει έναν έντονο τσακωμό με τον γιο της. «Πώς μπόρεσες να με ντροπιάσεις έτσι; Να ντροπιάσεις το σπίτι μας και το όνομά μας και να χαριεντίζεσαι λες και είσαι καμιά του δρόμου;», της φωνάζει. «Ξεχνάς σε ποια μιλάς. Είμαι η μητέρα σου αλλά είμαι και γυναίκα. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα και το μόνο μου έγκλημα είναι ότι ήμουν με τον άνθρωπο που αγαπώ. Πάρ’ το απόφαση. Ντροπή σου να μου μιλάς έτσι».

Η Μαργέτα φεύγει ταπεινωμένη από το σπίτι και πηγαίνει στο εξοχικό της οικογένειας. Η απουσία της από το σπίτι επηρεάζει σημαντικά την Αθηνά που πέφτει σε κατάθλιψη. Στο μεταξύ η επιμονή της Γεωργίας να ασχοληθεί με το τραγούδι την οδηγεί όλο και πιο κοντά στον στόχο της, αλλά το εμπόδιο που ακούει στο όνομα «Δεμερτζήδες» καλά κρατεί. Οι τσακωμοί του Μάρκου και της Ευγενίας πυκνώνουν και η λύση που πέφτει στο τραπέζι είναι να ξαναγυρίσουν στο σπίτι του Στέφανου. Η κατάσταση της υγείας της Αθηνάς χειροτερεύει και σημαίνει συναγερμός. Εκεί ο Στέφανος θα τολμήσει μπροστά σε όλους να κάνει αυτό που πάντα περίμενε. Να ζητήσει σε γάμο τη Μαργέτα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

OPEN: Θα ανακοινωθεί επίσημα από μέρα σε μέρα - Η είδηση για τον Έρωτα Φυγά που αφορά τους τηλεθεατές

Έρωτας Φυγάς: «Έχετε βαλθεί να μου τα πάρετε όλα» - Ο Ιάσωνας βυθίζεται στην απόγνωση