Γλυκάνισος (1/4): Η Ραζάν πιάνει τον Στρατή στο κρεβάτι με την Έλενα - Μέθυσαν και...

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη σειρά του ΣΚΑΙ

Μπορεί όλοι να ασχολούνται με το Survivor All Star (δείτε εδώ το "σκάνδαλο" που ξέσπασε με το ψέμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη), όμως απόψε, Σάββατο 1/4 δεν έχει επεισόδιο. Αντιθέτως, έχει Γλυκάνισο και το επεισόδιο είναι εξίσου συγκλόνιστικό. Η βόμβα πως ο Στρατής είναι παιδί του Περικλή φέρνει μεγάλη αναστάτωση. Ο Φίλιππος θέλει να χωρίσει την Ερμιόνη, η Ραζάν απογοητεύεται με τον Στρατή και ο Μπίλι δέχεται επίθεση στη φυλακή.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (1/4) στον Γλυκάνισο

H αποκάλυψη ότι ο Στρατής είναι γιος του Περικλή πέφτει σαν βόμβα, όταν ακούγεται από τον συμβολαιογράφο, ενώ παράλληλα στην ταβέρνα η Χρυσάνθη έχει τη δική της «βόμβα» να διαχειριστεί. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η κατάσταση είναι έκρυθμη. Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ερμιόνη, ενώ ο Φίλιππος ωρύεται. Ανάμεσα σε όλα, η μόνη που σκέφτεται την κατάσταση του Στρατή είναι παραδόξως η Ελεάνα, που αποφασίζει να τον επισκεφθεί για να του συμπαρασταθεί. Οι δυο τους θα κάνουν μια συζήτηση από καρδιάς και θα πιουν πολύ με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο ίδιο κρεβάτι. Η Ραζάν τους βλέπει να κοιμούνται αγκαλιά και φεύγει συντετριμμένη, ενώ παράλληλα η Ερμιόνη μάταια προσπαθεί να κατευνάσει τον Φίλιππο.

Τι θα παρακολουθήσουμε αύριο (2/4) στη σειρά του ΣΚΑΙ

Η Σταθούλα, βλέποντας ότι το μυαλό του Νικήτα δεν φεύγει από την Ανθή, τον προτρέπει σε κάτι που τον αφήνει άφωνο. Ο Θανάσης μπαίνει στο γραφείο του Ευστρατίου, ανοίγει το συρτάρι του γραφείου του και φωτογραφίζει τα κινητά που υπάρχουν μέσα. Κι ενώ ο Στρατής παρακαλάει τη Ραζάν να τον συγχωρέσει, ο δικηγόρος ανακοινώνει στην Ερμιόνη την πρόθεση του Φίλιππου να καταθέσει διαζύγιο. Στις φυλακές, ο Μπίλι δέχεται επίθεση με μαχαίρι, ενώ η Ερμιόνη αφήνει ένα γράμμα και εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: Τους έπιασαν μαζί πίσω από έναν βράχο - Αποβάλλονται και γυρίζουν ντροπιασμένοι γιατί είναι και δεσμευμένοι στην Ελλάδα

Survivor All Star: Επιστρέφουν Κατερίνα Δαλάκα & Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή Πιλίδη - Γκότση;