Survivor – Με δάκρυα στα μάτια η Χριστιάνα Γρηγοράσκου: «Βλέπω ψεύτικους ανθρώπους μόνο»

«Θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα»

Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση στο νέο επεισόδιο του Survivor και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για τη συμβίωση με τους συμπαίκτες της στην κίτρινη ομάδα. Θυμίζουμε πως, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Κερασιώτη και της Γεσθημανής Κουτούζογλου, η κατάσταση έγινε εξαιρετικά δύσκολη και οξύνθηκαν τα πνεύματα.

Η 22χρονη παίκτρια μίλησε με έντονη συγκίνηση, χαρακτηρίζοντας τους συμπαίκτες της «αχάριστους» και «ψεύτικους» μεταξύ άλλων, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Δείτε επίσης: Survivor – «Ξεκατίνιασαν» τη «νυχούντερ» οι Αετοί: «Ανέγγιχτη, με το μαλλί φτιαγμένο και αρωματισμένη»

Το ξέσπασμα της Χριστιάνας Γρηγοράσκου στην κάμερα του Survivor

Στη συνέντευξή της, η Χριστιάνα ανέφερε πως η παραμονή της στο Survivor έχει γίνει πολύ δύσκολη, καθώς δεν νιώθει πως οι προσπάθειές της αναγνωρίζονται από τους υπόλοιπους. «Δεν έχω μάθει να εκφράζομαι μπροστά σε κόσμο και να δείχνω τις αδύναμες πλευρές μου, αλλά νιώθω πάρα πολύ πιεσμένη από όλη την κατάσταση γιατί έχω μπει ουσιαστικά πάρα πολύ δύσκολα εδώ και δεν το αναγνωρίζει κανείς. Νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε σε όλη την ομάδα και έχω απέναντί μου αχάριστους ανθρώπους», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

«Νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε σε όλη την ομάδα και έχω απέναντί μου αχάριστους ανθρώπους που νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και ότι δεν μ' αρέσει τίποτα. Βλέπω μια ομάδα που το παίζει ιστορία χωρίς λόγο, μια ομάδα που πραγματικά… θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα. Ο καθένας κοιτά το συμφέρον του. Βλέπω ψεύτικους ανθρώπους μόνο και αυτό το πράγμα μόνο απογοήτευση μου φέρνει. Είναι απίστευτα δύσκολο να είσαι σε αυτή την ομάδα και όλοι να προσπαθούν να σε προσεγγίζουν για κάποιο σκοπό», κατέληξε η παίκτρια του Survivor.