Survivor – «Λύγισε» ο Γιάννης μιλώντας για τον άνθρωπο που έχασε: «Ούτε στην κηδεία του δεν ήμουν...»

Του αφιέρωσε τη νίκη του

Η ένταση δυναμώνει στο Survivor, με τους παίκτες πλέον να μην κρύβουν πόσο ευερέθιστοι είναι και πόσο τους έχουν λείψει οι δικοί τους άνθρωποι. Οι Κίτρινοι ειδικά βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, μετά τη διπλή αποχώρηση Μαρίας-Γεσθημανής, ενώ ούτε στα αγωνίσματα καταφέρνουν πολλά με την κατάσταση να δυσκολεύει.

Κάθε νίκη είναι πολύτιμη, κάτι που έδειξε ο Γιάννης Γρυμανέλης τρέχοντας μαζί με τον Βλαδίμηρο Σιήκκη. Οι δύο Κίτρινοι Survivors έφεραν οριακά τη νίκη στην ομάδα τους, με τον πρώτο να «λυγίζει» επιστρέφοντας στον πάγκο της ομάδας του.

Δείτε επίσης: Survivor highlights 27/9: Βρήκε νεκρό τον πατέρα της στο κρεβάτι - Δυο αποχωρήσεις "βόμβα" και η συζήτηση περί ομοφυλοφιλίας

Ο λόγος που έκλαψε ο Γιάννης στο Survivor

Όπως είπε, ήθελε να αφιερώσει μία νίκη σε έναν άνθρωπο που έχασε πριν μπει στο Survivor και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» ούτε στην κηδεία του. Ο λόγος για τον αγαπημένο του νονό.

«Αυτή τη νίκη την αφιερώνω στο νονό μου, που τον έχασα λίγες μέρες πριν το Survivor και δεν ήμουν στην κηδεία του», είπε πριν ξεσπάσει σε κλάματα ο Γιάννης για να συνεχίσει μέσα σε αναφιλητά στην αγκαλιά των συμπαικτών του: «Ούτε στην κηδεία του δεν ήμουν».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι Κίτρινοι έχασαν το έπαθλο για τις προμήθειες, με τον Γιάννη να μιλάει στην κάμερα του Survivor σε έντονο ύφος και τονίζοντας πως από την πείνα αρχίζει να χάνει τα λογικά του. Όπως είπε, θα προτιμούσε να έχει στην ομάδα του έναν παίκτη ο οποίος θα δημιουργούσε προβλήματα στην καλύβα, προκειμένου να τους φέρει νίκες (και φαγητό)