Survivor highlights 24/9: «Όχι ρε φίλε!» - Σοκ με την ανακοίνωση του Λιανού, ο τραυματισμός και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 24/9 επεισόδιο του Survivor, καθώς είδαμε νέους παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι - όμως δεν έμειναν όλοι - αλλά και πολλά κλάματα από ορισμένους. Μια αποχώρηση από το παιχνίδι εξαιτίας τραυματισμού προκάλεσε αναστάτωση.

Αναλυτικά τα 24/9 highlights του Survivor

Τρομάζουν οι περιγραφές της Εκατερίνα για το νησί της εξορίας - «Η αδελφή σου πήγε στο νοσοκομείο...»

Επέστρεψε από το νησί της εξορίας στον Άγιο Δομίνικο η Εκατερίνα Λιντβίνοβα, η οποία δεν γύρισε με άδεια χέρια, αλλά είχε να μοιραστεί πολλές νέες πληροφορίες με τους υπόλοιπους παίκτες. Όπως αποκάλυψε και ο Στέφανος Βλάχος, αυτά που είπε ήταν αρκετά παράξενα και ως εκ τούτου στην αρχή δεν την πίστεψε κανένας παίκτης.

Μάλιστα, η ίδια μίλησε με την Βίκυ Πετεινάρη, η οποία είχε πολλές ερωτήσεις να της κάνει, καθώς η αδελφή της βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νησί της εξορίας. "Εκεί που ήσουν, ήταν και η αδελφή σου, έτσι; Για πες μου λίγο, πώς ήταν τα πράγματα, πώς ήταν η αδελφή μου", ρώτησε η Βίκυ Πετεινάρη.

Δείτε επίσης: Survivor highlights 23/9: Οι βαριές κατηγορίες της Μαρίας Κερασιώτη, τα κλάματα και η ανακοίνωση του Λιανού

"Η αδελφή σου θέλει πάρα πολύ να φύγει. Της λείπεις πάρα πολύ και όλο γι' αυτό μιλάει, πως θέλει να σε δει. Γενικά περνάμε δύσκολα εκεί. Είναι πάρα πολύ δύσκολα. Τις προάλλες την τσίμπησε ένα έντομο στο πρόσωπο και φούσκωσε, πήγε στο νοσοκομείο. Αλλά χθες που έφυγα ήταν καλύτερα", αποκάλυψε η Εκατερίνα στην Βίκυ σχετικά με την Μαίρη Πετεινάρη.

"Από τότε που μου μίλησε η Εκατερίνα για την αδερλφή μου και μου είπε ότι βρίσκεται εκεί πέρα, δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι. Σκέφτομαι τι μπορεί να είναι αυτό το νησί. Σίγουρα στενοχωριέμαι που η αδερδή μου είναι εκεί και μάλλον είναι χειρότερα εκεί που βρίσκεται νησί εξορίας", είπε η παίκτρια.

Λύγισε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης - «Είπαν στον αδελφό μου ότι του μένουν δύο εβδομάδες ζωής»

Συγκινεί η εκ βαθέων εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Σιήκκη, σε σχέση με τον αδελφό του, ο οποίος δυστυχώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο 36χρονος Κύπριος επιχειρηματίας με καταγωγή από την Πάφο ξεκίνησε να μιλάει για την εμπειρία του στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης και συγκεκριμένα στο νησί της εξορίας στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή, λέγοντας πως η ρουτίνα προς το παρόν είναι ακριβώς η ίδια. Ίσως, η κατάσταση αυτή τον έκανε να σκεφτεί περισσότερο το παρελθόν του και όλα αυτά που τον έχουν προβληματίσει, μεταξύ των οποίων, φυσικά, και το πρόβλημα υγείας του αδελφού του.

"Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο πιο κάλμα σήμερα επειδή είδαμε την Εκατερίνα και νομίζαμε πως θα φεύγαμε όλοι. Τελικά μείναμε εδώ στο νησί. Τι να πω... Μας τελείωσε και το φαγητό τώρα, περιμένω να δω τι θα γίνει. Νιώθω βασανιστήριο εδώ αλλά νιώθω και τυχερός. Περπατάω, βλέπω τα δέντρα, την φύση... Άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, άλλοι τώρα είναι σε κρεβάτι, κάποιοι άλλοι είναι τυφλοί. Δεθήκαμε με τα παιδιά εδώ, έχουμε γίνει πιο οικογένεια. Έχουμε φυσικά τα δικά μας, πάνω- κάτω, αλλά αρχίσαμε να λέμε πιο προσωπικά πράγματα.", ξεκίνησε να λέει ο παίκτης.

Μια από τις ιστορίες που επέλεξε να μοιραστεί ο ίδιος ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας του αδελφού του: "Ρωτάω τον αδελφό μου, ήταν στο νοσοκομείο, εκεί που ήταν κόκκαλο, πέρασαν και 8 μήνες πριν κάνει την μεταμόσχευση του λέω 'Ρε Άγγελε, τι θες να κάνεις τώρα;', ξέρεις, άλλοι θέλουν αμάξια, άλλοι αυτά... Μου λέει 'Να είμαι εκεί, στην Πάφο, να περπατώ, να βλέπω την θάλασσα, να φυσάει ο αέρας και να βλέπω τα δέντρα'", πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης, ο γιατρός έδινε στον αδελφό του μόλις δύο εβδομάδες ζωής, ωστόσο ο Άγγελος Σιήκκης απέδειξε ότι ήταν μεγάλος μαχητής, απαντώντας στον γιατρό: "Δεν θα πεθάνω. Θα πάω στην Κύπρο και θα ζήσω. Θα γίνω φωτογράφος και θα κάνω την ζωή μου".

Οι αδερφές Πετεινάρη και Κερασιώντη επανενώνονται και ξεσπούν

Με το που μπήκαν οι νέοι παίκτες στο παιχνίδι και Πετεινάρη - Κερασιώτη είδαν τις αδερφές τους ξέσπασαν σε κλάματα αγκαλιασμένες.

Ένας από τους πέντε αποχωρεί

Αφού οι παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τους σόκαρε όλους. Η ομάδα που θα κέρδιζε θα είχε την δυνατότητα να κάνει την πρώτη επιλογή παίκτη ή παίκτριας από τους καινούργιους.

Μόνο δυο παίκτες έπρεπε να επιλέξουν οι ομάδες και οι υπόλοιποι 3 θα γυρνούσαν στο νησί της εξορίας. Στον επόμενο αγώνα θα γινόταν ακριβώς το ίδιο και στο τέλος αυτός που θα έμενε θα γυρνούσε στην Ελλάδα.

Στο νοσοκομείο ο Νίνο

Ο Νίνο κατά την διάρκεια του αγώνα είχε έναν τραυματισμό σοβαρό όπως φάνηκε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις και να αποχωρήσει από το αγώνισμα.

Η παίκτρια που σκέφτεται να φύγει - «Τι κάνεις εδώ κορίτσι μου; Είσαι προβληματική»

Συνεχίζεται η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στην Γεωργία Γεωργοπούλου και στην Γεσθημανή Κουτούζογλου, με τις δύο παίκτριες να φτάνουν ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια...

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια συζητήσεων σε σχέση με τα τρόφιμα που έχουν απομείνει στην ομάδα τους. Καθώς η Γεσθημανή έκανε την πρότασή της για τον διαμοιρασμό των τροφίμων, η Γεωργία είπε την ατάκα "Συνεννοηθήκατε", με αποτέλεσμα η πρώτη να θεωρήσει την παρατήρησή της ειρωνική και να δώσει μια αιχμηρή απάντηση.

"Δεν συνεννοηθήκαμε, κάνουμε προτάσεις λέμε, ε; Ναι προτάσεις είναι. Μην είσαι ειρωνική, θα έχουμε θέμα στο λέω. Φωνάζω γιατί ειρωνεύεται, έχει πρόβλημα", είπε χαρακτηριστικά η Γεσθημανή Κουτούζογλου.

Αν και η κίτρινη ομάδα κέρδισε, η Γεωργία αποκάλυψε ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει το παιχνίδι. Μιλώντας στον Γιώργο Λιανό μετά το αγώνισμα, η ίδια είπε: "Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έχω πρόβλημα. Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και δεν έχω καταφέρει να μπω σε αυτή την ομάδα. Παλεύω, τα δίνω όλα, στην καλύβα και στα αγωνίσματα, αλλά δεν είμαι στην ομάδα. Στον αγώνα ήταν η πρώτη φορά που ζήτησα να παίξω με τον Γιάννη. Ποτέ δεν έχω ζητήσει, τόσες μέρες που αγωνιζόμαστε τίποτα. Αλλά δεν εισακούγομαι ποτέ".

Φυσικά, δεν άργησαν να ακολουθήσουν οι διαφωνίες, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες, τόσο από την μεριά της Γεωργίας, όσο και από την πλευρά της Γεσθημανής και του Νίνο. Στο τέλος, η Γεωργία, μιλώντας στην κάμερα, αποκάλυψε ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η ίδια θα σκεφτόταν να φύγει από το Survivor.

Οι Αετοί κερδίζουν και οι αδερφές Πετεινάρη είναι συμπαίκτριες

Από την άλλη, η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη επέστρεψε στο νησί της εξορίας.