Survivor highlights 23/9: Οι βαριές κατηγορίες της Μαρίας Κερασιώτη, τα κλάματα και η ανακοίνωση του Λιανού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ακόμα ένα επεισόδιο Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/9 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με τις ανατροπές για ακόμα μια ημέρα να είναι πολλές, όπως και οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων. Από την άλλη, όπως θα δείτε στα highlights ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια εξομολόγηση.

Τα 23/9 highlights του Survivor

Τσακώθηκαν για λίγο ρύζι

Από το παιχνίδι δεν έλειψαν και ένας τσακωμός στους Τίγρεις. Η Γεωργία Γεωργοπούλου με την Παρασκευή Κερασιώτη αρπάχτηκαν στην παραλία με αποτέλεσμα να σημειωθεί μια μεγάλη ένταση.

«Η Παρασκευή έβαζε ζουμί και της είπα να πάρω λίγο από κάτω; Να πάρω λίγο ρύζι έχει ακόμα στο κάτω μέρος της κατσαρόλας. Είπα να πάρω μία φορά κι εγώ το λίγο παραπάνω. Δεν μου επιτράπηκε» είπε η Γεωργία φανερά εκνευρισμένη.

«Μία στο τόσο μιλάμε. Ρε φίλε, όταν μιλάς, άσε και τον άλλον να ολοκληρώσει. Λέω μία πρόταση και πετάγεσαι όλη την ώρα. Δηλαδή, είσαι 50 χρονών. Σεβάσου και κάτι» απάντησε η Παρασκευή με ένταση.

Χαμός με Μαρία και Χριστιάνα

Ένταση ωστόσο σημειώθηκε και ανάμεσα στην Μαρία Κερασιώτη και την Χριστιάνα Γρηγοράσκου με την πρώτη να αποκαλύπτει βαριές κατηγορίες εναντίον της.

«Πριν συζητούσαμε και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τον λόγο μου. Έλεγε τα δικά της ότι δεν αντέχει και μόλις τα παιδιά το πήγαν λίγο παρά πέρα, άρχισε να μου κάνει επίθεση. Μου έλεγε γιατί γλείφεις τα παιδιά και λες άλλα μπροστά τους κι άλλα πίσω τους. Γιατί γκρινιάζεις; Και της είπα ότι μόνο εσύ γκρινιάζεις εδώ πέρα. Της λείπει το νερό, γκρινιάζει όλη μέρα και κάμνει δήθεν δουλειές. Γύρισε και μου είπε ότι είμαι αμόρφωτη κι ότι δεν θέλει να μου μιλάει γιατί δεν είμαι όμοιά της. Ότι αυτή έχει λεφτά» είπε με κλάματα η Μαρία.

Η Χριστιάνα το μόνο που δήλωσε είναι πως δεν έχει τρόπους.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε μια μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, υποδέχτηκε την Εκατερίνα Λιντβίνοβα και πάλι στο παιχνίδι.

Με το που μπήκε και πάλι στο παιχνίδι η ξανθιά παίκτρια, αποκάλυψε στις δυο ομάδες τους παίκτες που βρίσκονται στο νησί της εξορίας. Η Παρασκευή μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα από την συγκίνηση, ενώ έκανε και μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση.

Η εξομολόγηση του Λιανού για τα παιδιά του

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής μίλησε για τα παιδιά του με αφορμή την συγκίνηση του Γιάννη Δρυμανέλη για το πόσο του λείπουν τα παιδιά του.

«Σου λείπει αυτή η όμορφη φασαρία, που πολλές φορές είναι σε άκυρες ώρες, που θες να ξεκουραστείς. Φαντάζομαι εσύ γυρνάς κατάκοπος από τη δουλειά, αλλά αυτές οι φωνές είναι ξυπνητήρια. Πολλές φορές τα βάζουμε και μαζί τους. Το ξέρω γιατί το ζω κι εγώ με 4, αλλά μετά αμέσως αυτή η σκέψη φεύγει γιατί ξέρεις ότι αυτή η φασαρία είναι πραγματικά όμορφη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.