Φάρμα highlights πρεμιέρας: Το "παράνομο" ζευγάρι, τα κλάματα και οι πλαστικές - Οι στιγμές που ξεχώρισαν

Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο της νεάς σεζόν στο STAR

Ακόμα μια σεζόν της Φάρμας έκανε πρεμιέρα χθες Κυριακή 22/9 μέσα από τη συχνότητα του STAR με παρουσιαστή ξανά τον έναν και μοναδικό Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οι εκπλήξεις λοιπόν που παρακολουθήσαμε ήταν πολλές όπως και μοναδικοί ήταν οι παίκτες...

Αναλυτικά τα 23/9 highlights της πρεμιέρας της Φάρμας

Απίθανο σχόλιο από παίκτη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Κοντός, αλλά ωραίος»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας καλωσόρισε για δεύτερη χρονιά στην ορεινή Αρκαδία και στο επιβλητικό όρος Μαίναλο.

Όπως τόνισε στην έναρξη, τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Η Φάρμα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους νέους της ενοίκους, αλλά τα πράγματα θα είναι δύσκολα και θα τους χωρίζει ένας πολύ μεγάλος φράκτης. Καθημερινά θα πρέπει να αγωνίζονται για να κερδίσουν, καθώς δεν θα έχουν τίποτα κοινό.

Φέτος το ταξίδι της Φάρμας ξεκινάει από τη μαγευτική Λίμνη του Λάδωνα! Οι παίκτες, καταφθάνουν μαγεμένοι από την ομορφιά του τοπίου και αντικρίζουν σκηνές camping στις όχθες της λίμνης.

Δείτε επίσης: Φάρμα - Αυτοί είναι οι 20 παίκτες: Ο 50χρονος παππούς, η social media manager και εκείνος που έχει φοβία στις κότες

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και τους ανακοίνωσε πως πριν «ανέβουν το βουνό» θα πρέπει πρώτα να αποδείξουν ότι μπορούν να «κολυμπήσουν στα βαθιά» — κατασκηνώνοντας εκεί για τη νύχτα!

Οι παίκτες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την αμεσότητα και το λέγειν του «θείου Λεωνίδα», αλλά ένας δεν κρατήθηκε και σχολίασε με το «καλημέρα» το ύψος του. «Είναι ωραίος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Σταμέλος για να συμπληρώσει: «Κοντός, αλλά ωραίος».

Λέει ψέματα ο παίκτης που φοβάται τις κότες; «Είναι μεγάλος παπατζής», δηλώνουν συμπαίκτες του

Στις συστάσεις των παικτών, ο Βάσος Βασιλείου ξεχώρισε καθώς δήλωσε από τα casting πως έχει ορνιθοφοβία. Ο 39χρονος hair stylist της Φάρμας επανέλαβε αυτή τη δήλωση και μπροστά στους υπόλοιπους, αλλά δεν έγινε πιστευτός απ’ όλους.

«Δεν νομίζω ότι ο Βάσος έχει ορνιθοφοβία, αφού πριν μας έλεγε πώς να πιάνουμε τις κότες. Είναι μεγάλος παπατζής», σημείωσε συμπαίκτης του στη Φάρμα, θέτοντας τη φοβία του υπό αμφισβήτηση από την πρεμιέρα.


Ο Βάσος είναι hair stylist και τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Καμένα Βούρλα, απ’ όπου κατάγεται. Η διαχείριση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών του έχουν προσφέρει επικοινωνιακές δεξιότητες, που θα του φανούν πολύτιμες στη σχέση του με τους αντιπάλους του. Άλλωστε, έχοντας ως μότο το «κάνε τους εχθρούς σου φίλους», σκοπεύει να λειτουργήσει ακόμα και στρατηγικά, αν χρειαστεί, για να αποκτήσει τους κατάλληλους συμμάχους. Στη Φάρμα έρχεται με στόχο τον τελικό και το έπαθλο, καθώς θέλει να βοηθήσει οικονομικά και την οικογένειά του. Μεγαλύτερος του ανταγωνιστής στη μάχη αυτή; Οι… κότες, που αποτελούν και τη μοναδική του φοβία!

Ο Βάσος ωστόσο μίλησε επίσης και για τα μπότοξ στους άνδρες...

«Ασχολούμαι με την κομμωτική τα τελευταία 20 χρόνια. Ήταν όνειρο ζωής για εμένα, το επάγγελμά μου έχει κάτι μαγικό. Είναι ανθρωποκεντρικό και μου αρέσει να ασχολούμαι με τους ανθρώπους. Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος μέσα από τους ανθρώπους. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου νομίζω ότι θα τα πάω καλά και με τις γυναίκες και με τους άντρες. Μπορώ να χειραγωγήσω μία γυναίκα κι έναν άντρα... Έχω κάνει κι ένα μποτοξάκι, έχω φτιάξει και λίγο τα ματάκια, λίγο τη μυτούλα. Δεν μπορώ να φανταστώ άντρες να σκέφτονται έτσι το 2024, να θεωρούν ταμπού να το κάνουν. Γιατί κουρεύουν τα μαλλιά τους και τα μούσια τους;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι γυναίκες βούτηξαν στη λίμνη και οι άντρες έπαθαν πλάκα: «Πολύ ωραία σωματάκια»

Μετά τον διαχωρισμό των ομάδων, και πριν καλά-καλά προλάβουν να γνωριστούν, «πράσινοι» και «γαλάζιοι» καλούνται να επιλέξουν τους αρχηγούς τους και να κατασκευάσουν δύο σχεδίες από το μηδέν. Η επόμενη ημέρα θα είναι καθοριστική για τη διαβίωσή τους στη Φάρμα, καθώς συμμετέχουν στην πρώτη -και ίσως σημαντικότερη- Δοκιμασία Επάθλου.

Οι παίκτες καλούνται να διασχίσουν τη λίμνη, με τις σχεδίες που έφτιαξαν οι ίδιοι και να αντιμετωπίσουν όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν στην αντίπερα όχθη. Πριν απ' αυτό, ωστόσο, βρήκαν αφορμή να βουτήξουν στα δροσερά νερά, με τα πλάνα με μαγιό να προκαλούν ποικίλα σχόλια...

«Τα κορίτσια… Πολύ ωραία σωματάκια και όμορφες. Αυτό. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα, είναι λίγο κριντζ αυτό», σημείωσε ενθουσιασμένος απ' το... οφθαλμόλουτρο ο Ιωάννης Σταμέλος στην κάμερα της Φάρμας, αλλά δεν θέλησε να προσθέσει περισσότερα.

Έχουμε ζευγάρι από την πρώτη μέρα: Ήρθαν κοντά και αντέδρασαν μόλις είδαν την κάμερα

Φαίνεται πως στη «Φάρμα» υπάρχει ήδη ζευγάρι από την πρώτη μέρα, με τον Γιάννη και τη Μαρία να έρχονται πολύ κοντά. Οι δύο παίκτες, που από την αρχή έδειξαν να έχουν ιδιαίτερη χημεία, προσπάθησαν να απομονωθούν για λίγο, θέλοντας να περάσουν χρόνο μόνοι τους. Ωστόσο, η επιθυμία τους αυτή διακόπηκε από την παρουσία της κάμερας, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους.

Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τις καθημερινές δοκιμασίες, ο Γιάννης και η Μαρία απομακρύνθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα για να μιλήσουν πιο ιδιωτικά, με εκείνον μάλιστα να ακουμπάει το κεφάλι του στο γόνατό της κι εκείνη να του χαϊδεύει το κεφάλι, νομίζοντας πως είναι μόνοι. Όταν όμως συνειδητοποίησαν ότι μια κάμερα ήταν στημένη έξω από τον χώρο όπου βρίσκονταν, η ενόχλησή τους ήταν εμφανής.

«Είναι η κάμερα απ' έξω», του είπε η Μαρία με τον Γιάννη να σηκώνεται κατευθείαν και εκείνη να λέει απογοητευμένη: «Όχι ρε π…». Οι τηλεθεατές δεν άργησαν να σχολιάσουν τη σκηνή στα social media, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τουλάχιστον... ύποπτη τη συγκεκριμένη κίνηση, αν και είναι νωρίς να μιλάμε για έρωτες στη Φάρμα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Γιάννης συστήθηκε στη φάρμα ως... γύπας και είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κορίτσια. «Περιμένουμε να έρθει το γυναικείο φύλο. 20 άντρες σε μία φάρμα τι θα κάνουμε;», δήλωνε στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου με τους υπόλοιπους να σχολιάζουν ότι είναι «ερωτικός από μικρός». Παρά τις συνθήκες, όταν υπάρχει χημεία, όλα είναι πιθανά...