Survivor highlights 20/9: «Η απόφασή μου έχει παρθεί» - Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, η αδερφή με αναπηρία και οι χαμένοι

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου παρακολουθήσαμε άλλο ένα Survivor επεισόδιο στο οποίο υπήρχε πολλή ένταση και νεύρα, ενώ στο τέλος υπήρξε και μία έκπληξη. Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού, πραγματοποιήθηκε η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση...

Ένταση στην παραλία της εξορίας: Η Χριστιάνα τσακώνεται με όλους και όλη μέρα κοιμάται!

Αν για όσους αγωνίζονται είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι ακόμα πιο δύσκολα για εκείνους στο νησί της εξορίας, που δεν έχουν να ποντάρουν στα έπαθλα.

Οι πέντε νέοι παίκτες, μαζί με την Εκατερίνα Λιντβίνοβα έχουν δημιουργήσει τη δική τους ομάδα, αλλά δεν αγωνίζονται για αυγά ή για πατάτες, που απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor. Αυτό λογικό είναι να δημιουργεί εντάσεις, με επίκεντρο τη Χριστιάνα Γρηγοράσκου, για την οποία όλη η ομάδα δηλώνει πως της φταίνε όλα!

«Σε εμένα συγκεκριμένα κανείς δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά μπορώ να μιλήσω για τη Χριστιάνα. Αυτή τσακώνεται με όλους, προσπάθησε και μ' εμένα να τσακωθεί, αλλά δεν τσακώνομαι εύκολα», δήλωσε στην κάμερα του Survivor η Εκατερίνα Λιντβίνοβα.

«Γενικά όλη μέρα κοιμάται, δεν κάνει τίποτα, είναι μες στην γκρίνια συνέχεια! Την ενοχλεί ο αέρας που αναπνέει, την ενοχλεί ότι δεν τρώει, την ενοχλούν όλα. Μας έχει κουράσει η συμπεριφορά της», σημείωσε η Μαρία Κερασιώτη.

Δείτε επίσης την Survivor αποκάλυψη: Εξαφανίστηκαν αργά το βράδυ από την καλύβα - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του παιχνιδιού;

Η Χριστιάνα από την πλευρά της δεν φάνηκε να εκνευρίζεται. «Ο καθένας κάνει τα δικά του, νομίζει ότι κινείται αυτόνομα, κόβει ξύλα χωρίς να ρωτάει, χτίζει ό,τι θέλει, βάζει όσες κουταλιές αλεύρι θέλει... Αυτό μόνο ομαδικότητα δεν μπορείς να το πεις. Ο καθένας έχει μάθει να κινείται ατομικά, δεν δίνω πολύ σημασία, γιατί ξέρω πως αν δώσω θα εκνευριστώ και δεν υπάρχει λόγος από τώρα. Ας εκνευριστώ με την ομάδα μου καλύτερα», δήλωσε γελώντας η παίκτρια του Survivor.

«Άστραψε και βρόντηξε» η Γεσθημανή: «Έχω μια αδερφή με αναπηρία... Αν υπάρχει Θεός βλέπει»

«Τεντωμένα» είναι τα νεύρα στις δύο καλύβες του Survivor, με Τίγρεις και Αετούς να έρχονται σε σύγκρουση κατά μέτωπο, αλλά και μεταξύ τους. Μετά την πρώτη εβδομάδα η πείνα και η κούραση έχει αρχίσει να προκαλεί τσακωμούς.

Αυτή τη φορά η Γεσθημανή Κουτούζογλου ήταν εκείνη που βγήκε μπροστά, εξαπολύοντας ένα δριμύ «κατηγορώ» στη Γεωργία Γεωργοπούλου και αποκαλύπτοντας πάνω στα νεύρα της ότι έχει μία αδερφή με αναπηρία.

«Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους. Έχω μία αδερφή με αναπηρία και ξέρω να χειρίζομαι αυτές τις καταστάσεις και λίγο διαφορετικές συμπεριφορές. Κρατάμε αυτά τα δύο... Πήρε άπειρες ευκαιρίες από εμένα η Γεωργία και για ακόμα μία φορά προσπαθεί να με κάνει να βγω εκτός εαυτού, ένας άνθρωπος που μόνιμα θυματοποιείται», είπε αρχικά η Γεσθημανή.

«Όλοι έχουμε πρόβλημα λόγω της προσαρμογής μας στο νησί με το έντερό μας και πολλά άλλα πράγματα. Δεν κλαιγόμαστε, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Θυματοποιείται, λες και το κάναμε επίτηδες για να μην φάει η Γεωργία. Αν είναι δυνατόν, φτάνει! Θέλω την ηρεμία μου. Είναι το μοναδικό πράγμα που μου χαλάει την ηρεμία μου. Enough. Δεν θέλω καμία επαφή με αυτόν τον άνθρωπο», συνέχισε σε έντονο ύφος η παίκτρια του Survivor.

«Και μόνο το ότι μπαίνει στη διαδικασία αυτή και πάλι με επηρεάζει, πριν πάμε σε ένα αγώνισμα. Τρέμω από τα νεύρα μου και με αυτά που λέει. Αν είναι δυνατόν και αν υπάρχει Θεός βλέπει, αν αφήνουμε μία ολόκληρη εβδομάδα έναν άνθρωπο να μην τρώει», κατέληξε στο ξέσπασμά της η Γεσθημανή Κουτούτζογλου.

Ποιοι κέρδισαν

Και ενώ συνέβαιναν όλα τα παραπάνω, έπρεπε να γίνει και ο αγώνας, από τον οποίο νικητές βγήκαν οι πράσινοι επιτέλους, δηλαδή οι αετοί, με σκορ 7-3!

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση είναι γεγονός: «Φεύγω με μία βαλίτσα γεμάτη εικόνες»

Η «διαβολοβδομάδα» στο Survivor δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες, με τους περισσότερους να ξεσπούν με διάφορους τρόπους και οι εντάσεις δεν λείπουν από το καθημερινό πρόγραμμα.

Ένας, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι δεν ταιριάζει με το κλίμα του Survivor και το γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ήταν και η «χαριστική βολή» στη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης.

Το είχε πει από την πρώτη μέρα και το έκανε... Ο Τάσος Πανάς ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στο Survivor, τονίζοντας ότι θέλει να επιστρέψει στη γυναίκα του και στις κόρες του, που δεν φεύγουν από τις σκέψεις του.

«Δεν υπάρχει στρατηγική στην ομάδα μου. Από την αρχή βλέπουν ότι είμαι εδώ σαν σώμα, αλλά το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Σαν Survivor δεν έχω πρόβλημα στην επιβίωση, ούτε να αγωνιστώ, από την άλλη δεν συνάδει το μυαλό να είναι στην οικογένειά μου και το σώμα εδώ. Κάποια στιγμή θα είναι άδικο για την ομάδα μου και θα την κρεμάσω εγώ», σημείωσε αρχικά ο παίκτης του Survivor.

«Οπότε νομίζω ότι η ομάδα μου δεν σκέφτηκε εγωιστικά, αλλά με βοήθησε να πάει το σώμα μου εκεί που είναι το μυαλό μου. Δεν υπάρχει στρατηγική σε αυτό, μάλλον μεγαλοψυχία θα έλεγα», συμπλήρωσε ο Τάσος Πανάς.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, υπήρχαν και δεύτερες σκέψεις, στο τέλος ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor. Μάλιστα, ενώ θα είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί για την παραμονή του, δεν θέλησε να το κάνει: «Πολλές συγκυρίες με έφεραν στον Άγιο Δομίνικο και πολλές με τραβούν μακριά. Από την πρώτη μέρα έχω τράβηγμα στη μέση, υπερέκταση στο γόνατο, οι αστράγαλοι έχουν γίνει σαν του ελέφαντα».

«Δεν τα λέω αυτά για κάποιο λόγο, δεν σταμάτησα να αγωνίζομαι. Αλλά όσο εύκολα ήρθα, τόσο πάλι εύκολα θα φύγω. Η απόφασή μου έχει παρθεί και όσοι έχετε παιδιά με καταλαβαίνετε. Είναι μία αξέχαστη εμπειρία. Φεύγω με μία βαλίτσα γεμάτη εικόνες, δεν ξέρω ποιον να πρωτοευχαριστήσω, λυπάμαι που δεν έμεινα πολύ να παλέψω», κατέληξε ο Τάσος Πανάς.