Survivor highlights 19/9: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό!» - Η ανακοίνωση του Λιανού και ο άσχημος τσακωμός και η αποχώρηση

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor το οποίο περιλάμβανε πολλές εντάσεις, αλλά και αποχωρήσεις. Πολλά τα μπερδέματα για τους κίτρινους και τους πράσινους εντός και εκτός στίβου μάχης.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 19/9 στο Survivor

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε χθες, λοιπόν, στο νησί της εξορίας του Survivor, με μία από τις παίκτριες που μπήκαν στο παιχνίδι να αποχωρεί ξαφνικά στην αρχή του αποψινού επεισοδίου. Η Μαίρη Πετεινάρη ξύπνησε με έντονο πρήξιμο στο μάγουλο, που δεν υποχωρούσε. Την καλύβα των «εξόριστων» επισκέφτηκε η γιατρός της παραγωγής του Survivor, που την πήρε μαζί της με ειδική βάρκα.

Δείτε επίσης: Survivor αποκάλυψη: Εξαφανίστηκαν αργά το βράδυ από την καλύβα - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του παιχνιδιού;

«Η Μαίρη ξύπνησε και το μάγουλό της ήταν πολύ πρησμένο, σαν να έκανε μπότοξ», δήλωσε αρχικά η Εκατερίνα Λιντβίνοβα με τον χαρακτηριστικό της τρόπο, με την Μαρία Κερασιώτη να δηλώνει με τη σειρά της στην κάμερα του Survivor: «Αγχώθηκα γιατί δεν έχουμε καθρέφτες και δεν της είπα ότι είναι πολύ χάλια το μάτι της, απλά ότι κάτι την τσίμπησε. Αν φύγει η Μαίρη από το παιχνίδι θα στενοχωρηθώ πολύ, γιατί είναι ένα μικρό κοριτσάκι και έχουμε έρθει πολύ κοντά. Αλλά και αυτό να μη συνέβαινε, παρατηρώ ότι είναι πολύ καλή κοπέλα, οπότε θέλω να μην είναι κάτι σοβαρό και να γυρίσει πίσω. Δεν θέλω να φύγει».

Θέση πήρε και ο Μιχάλης Κονδύλας, αφήνοντας υπονοούμενα ότι όχι μόνο γνωρίζονταν από πριν, αλλά και ότι υπάρχει συμπάθεια. «Με πίκρανε πολύ το γεγονός ότι έφυγε η Μαίρη. Η σκέψη μου είναι σε εκείνη. Της έχω δώσει ένα σταυρουδάκι να φοράει, που της πήρα πριν μπούμε στο Survivor και της είπαμε “Κράτησέ το να θυμόμαστε ο ένας τον άλλον, όταν βγούμε”». Το ερώτημα είναι, βέβαια, πού συναντήθηκαν οι δύο παίκτες...

Αξίζει να σημειωθεί στο φινάλε του αποψινού επεισοδίου στο Survivor, η Μαίρη Πετεινάρη επέστρεψε και σχολίασε τον σταυρό που της έδωσε ο Μιχάλης: «Έχουμε καλές σχέσεις με νοιάζεται και τον νοιάζομαι. Μου έδωσε έναν σταυρό που τον έχει από τη Σύρο. Τον φοράω, δεν τον βγάζω», σημείωσε η γοητευτική παίκτρια. Οι γιατροί της είπαν ότι το πρήξιμο που υπέστη ήταν από τη ζέστη.

Τζον Ρηγάκης εναντίον όλων: Οι φωνές πριν τον αγώνα και ο τσακωμός κατά τη διάρκεια

Η νέα σεζόν του Survivor συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με τις δοκιμασίες να μην περιορίζονται μόνο σε σωματικές προκλήσεις, αλλά και σε ψυχολογικές πιέσεις που συχνά οδηγούν σε ανοιχτές αντιπαραθέσεις.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Τζον Ρηγάκης ήρθε σε αντιπαράθεση για ακόμα μία φορά με τον Ορφέα Γενκιανίδη πριν τον αγώνα, με την ένταση να κλιμακώνεται και κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με όλη την ομάδα.

Η αφορμή για την αντιπαράθεση ήταν μια κίνηση του Τζον που δεν έγινε κατανοητή από τον Ορφέα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας έντονος καβγάς. Οι δύο παίκτες συνέχισαν την διαφωνία τους σήμερα με τον δεύτερο να ρωτάω τους λόγους πίσω από την αντίδρασή του.

«Με προσέβαλες. Το κάνεις συχνά, το κάνω θέμα; Μου λες “Άσε ρε βλάκα το νερό” και γενικά μιλάς άσχημα σε όλη την ομάδα. Και στην Ελένη, που ήταν έτοιμη να φύγει, της λες “Μας γράφεις στα τέτοια σου”. Μην χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις, μπορεί να παρεξηγηθεί κάτι. Άνθρωπος είμαι κι εγώ, και δεν είμαι σπίτι μου να κάνω διαλογισμό. Όταν κάνω λάθος, θα το παραδεχτώ», σημείωσε σε έντονο ύφος ο παίκτης του Survivor με την ένταση να μη μειώνεται.

O αγώνας διακόπηκε στην πορεία, μετά τον τραυματισμό του Απόστολου και την εξάντληση του Νίνο. Εκεί ο Τζον ξέσπασε εκ νέου ρωτώντας τον Άγγελο: «Όταν ξεκινάμε να παίξουμε και λες "Θα χάσουμε", τι είναι αυτό; Το ψέμα το σιχαίνομαι από μικρό παιδί, σε κοιτάω στα μάτια και στο λέω. Πες μου τι είπες! Να μαζευτείτε όλοι μαζί να μου πείτε τι πρόβλημα έχετε μαζί μου. Δεν θέλω να κάνω one man show. Τι πρόβλημα έχεις ρε; Άλλη ξενέρωσε δεν έπαιζε, όλοι έχουν τα δικά τους, πάμε να ενωθούμε. Έχουμε έρθει για έναν σκοπό. Αν είμαστε διασπασμένοι θα τον πίνουμε».

Όπως του είπαν οι συμπαίκτες του, ο Τζον βρίσκεται σε διαρκή ένταση και του ζήτησαν να την κατευνάσει, με εκείνον να είναι ανένδοτος.

Αυτοί κέρδισαν τον αγώνα

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι παρά την έντονη διχόνοια, οι Πράσινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και τις πατάτες. Το Survivor συνεχίζει να είναι γεμάτο από απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αλλαγή στους κανόνες

Μετά το τέλος της "μάχης" ο παρουσιαστής προχώρησε σε μία ανακοίνωση: «Λόγω της μεγάλης ταλαιπωρίας την οποία περνάτε, ξέρουμε ότι οι συνθήκες του Survivor είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, είναι η λεγόμενη διαβολοβδομάδα μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός σας τη λίγη τροφή που παίρνετε και τους απαιτητικούς αγώνες που πρέπει να δώσετε... Κατ' εξαίρεση, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα, σε αυτό τον αγώνα, αλλάξαμε τους αγώνες, σας αφήσαμε να κάνετε ελεύθερη επιλογή παικτών, κάτι το οποίο δεν θα συμβαίνει στο μέλλον. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.