Survivor spoiler 19/9: Πράσινοι ή κίτρινοι; Αυτοί κερδίζουν απόψε

Κι όμως...

Το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου στο κανάλι του ΣΚΑΙ παίζει νέο Survivor επεισόδιο και σε αυτό, σύμφωνα με το trailer που έχει δημοσιευθεί, οι αρχηγοί βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Πρέπει να πάρουν μία απόφαση πριν τελειώσει ο χρόνος τους, διαφορετικά οι συνέπειες δεν θα είναι καθόλου καλές.

Αφού πάρουν την απόφαση, κίτρινοι και πράσινοι θα ριχτούν στη μάχη, όμως στη δεύτερη ομάδα υπάρχει ένα πρόβλημα. Η Βίκυ τα παρατάει και ξεκινούν να την κοροϊδεύουν. Δεν θα πάει καθόλου καλά αυτό... Μπλεξίματα θα έχει και ο Ορφέας, αφού τσακώνεται με τους συμπαίκτες του. Γενικά το κλίμα στους πράσινους δεν είναι ευχάριστο και ακόμα δεν έχει αρχίσει καλά καλά το παιχνίδι.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 19/9 στο Survivor

Θα τους επηρεάσει αυτό στον στίβο μάχη; Οι αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, λένε πως ναι! Δυστυχώς, για ένα ακόμα βράδυ, θα ηττηθούν από τους κίτρινους, οι οποίοι έχουν πάρει τα πάνω τους και χθες μόνο τους κέρδισαν δύο φορές. Για να δούμε πότε θα "ξυπνήσουν" οι αντίπαλοι....

Εντωμεταξύ, δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι και φαίνεται πως ήδη κάποιοι παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί φήμες για το πρώτο ζευγάρι του παιχνιδιού - δείτε εδώ τι συμβαίνει πραγματικά και ποιοι είναι.

Μέχρι να τα δούμε όλα αυτά όμως, να θυμίσουμε φωτιές που φαίνεται πως έχει ανάψει με την συμμετοχή της η Γεσθημανή Κουτούζογλου; Η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων ΓΕΣ με το φοβερό αθλητικό υπόβαθρο φαίνεται πως δεν ενημέρωσε κανέναν από την υπηρεσία της ότι θα μπει στο παιχνίδι κι ότι θα ταξιδέψει μάλιστα στο εξωτερικό γι' αυτό με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει να φουντώνουν οι φήμες πως η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται τις επόμενες ώρες ή και ημέρες να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως είχε λάβει επίσημη άδεια!

Δημοσιεύματα του ArmyVoice.gr, αναφέρουν, επίσης, πως έχει αιτηθεί άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου 2024, πράγμα που φαίνεται να μην είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί οπότε εκεί θα φανούν πολλά.

Το κουβάρι της υπόθεσης αυτής άρχισε να ξετυλίγεται όταν η εισαγγελία του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης, άρχισε να ψάχνει το θέμα, καθώς η Γεσθημανή Κουτούζογλου υπηρετεί σε μονάδα ειδικών δυνάμεων στη Ρεντίνα!

Αναμένεται, λοιπόν τις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η 36, με καταγωγή από τη Δράμα μετρά 17 χρόνια υπηρεσία στις ειδικές δυνάμεις.