Survivor highlights 18/9: Τα κλάματα και η "κατάρρευση" - Αποχώρησαν οι δυο αρχηγοί από τις ομάδες τους

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο στον ΣΚΑΙ

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 18/9 επεισόδιο του Survivor. Είχαμε κλάματα, αλλά και πολλές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, εκτός του ότι στο αγώνισμα κάποιοι παίκτες κατέρρευσαν, οι δυο αρχηγοί των ομάδων αποχώρησαν από τα νησιά έπειτα από εντολή που τους δόθηκε.

Αναλυτικά τα 18/9 highlights του Survivor

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Γρυμανέλης: «Ψυχολογικά έχω γονατίσει, έχω μεγάλο θέμα»

Οι μέρες περνούν στο Survivor, με τους παίκτες να μην κρύβουν πλέον πόσο πολύ τους έχουν λείψει οι δικοί τους άνθρωποι. Αυτή τη φορά ο αρχηγός στις «Τίγρεις», ο Γιάννης Γρυμανέλης, ήταν εκείνος που δεν έκρυψε πόσο του λείπει η σύζυγός του και οι κόρες που έχουν αποκτήσει, ξεσπώντας σε κλάματα και δηλώνοντας ότι του λείπουν πολλοί.

Ο αρχηγός της κίτρινης ομάδας τόνισε πως μπορεί να έχει λείψει και στο παρελθόν από το πλευρό τους, ωστόσο το ταξίδι στο Survivor είναι ξεχωριστό, αφού δεν έχει επαφή μαζί τους. Μάλιστα ανέφερε πως δεν μπορεί να χαρεί ούτε τα μαγευτικά τοπία στον Άγιο Δομίνικο, αφού πάντα σκέφτεται πως θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα του η γυναίκα του, με την οποία μιλούσαν συνεχώς στο τηλέφωνο, όταν δεν ήταν μαζί.

«Έχω λείψει πολλές φορές απ' το σπίτι μου λόγω επαγγέλματος, αλλά πάντα είχα επικοινωνία. Δεν κρύβομαι, έχω πει και στα παιδιά ότι ψυχολογικά έχω γονατίσει. Αγωνιστικά ίσως να είμαι ο καλύτερος παίκτης, δεν με φοβίζει η πείνα, ούτε οι καιρικές συνθήκες, ωστόσο κατάλαβα σήμερα το πρωί ότι έχω μεγάλο θέμα που δεν έχω ακούσει τη γυναίκα μου, να μου δώσει δύναμη. Θα το παλέψω, δεν ξέρω πόσο θα προχωρήσω», δήλωσε ο Γιάννης Γρυμανέλης στην κάμερα του Survivor.

«Γενικά με τη σύζυγό μου μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο, μπορεί να είμαι στη δουλειά, να την πάρω τηλέφωνο και μετά να την ξαναπάρω χωρίς λόγο και να γελάμε. Μου έδειξε η Γεωργία τη θάλασσα και το δάσος και έλεγε “Τι ωραία εικόνα”. Και της λέω “Δεν μ' αρέσει, θα μ' άρεσε αν έβλεπα σε μία άκρη τη γυναίκα μου και τις κορούλες μου”. Κάθε μέρα θα ξεσπάω και θα πολεμάω μέρα με τη μέρα», κατέληξε ο αρχηγός στους Τίγρεις του φετινού Survivor με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό - Πόσα λεφτά παίρνουν κάθε εβδομάδα οι 18 παίκτες

Τεράστια ένταση ανάμεσα στους «Αετούς»: Παραιτήθηκε παίκτρια απέναντι στη Γεσθημανή

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Survivor, με τα νεύρα να τεντώνουν και τα συνεχή αγωνίσματα να εξαντλούν τους παίκτες. Μπορεί οι «Αετοί» να ήρθαν από ένα νικηφόρο σερί, ωστόσο, σήμερα δεν ήταν η μέρα τους, γνωρίζοντας την ήττα από τις «Τίγρεις» με χαρακτηριστική άνεση στο πρώτο ματς της ημέρας.

Στα highlights, η ένταση ανάμεσα στον Γιάννη Ρηγάκη και στον Ορφέα Γενκιανίδη στα μέσα του αγώνα ξεχώρισε, με τον πρώτο να απομακρύνει κάπως απότομα τον δεύτερο, που τα πήρε στο κρανίο. «Τι χειρονομία μου έκανες τώρα, τι είναι αυτό που έκανες ρε αδερφέ;», ακούγεται να λέει ο Ορφέας. «Θα με τρελάνεις;», συνέχισε, με τον Τζον να απαντάει: «Είσαι καλά; Μεταξύ μας ρε μ...κα;». Παρά τις εξηγήσεις από τον συμπαίκτη του στο Survivor, ο Ορφέας δεν φάνηκε να ηρεμεί.

Και το φινάλε στον αγώνα του Survivor ήταν επεισοδιακό, καθώς η Ελένη Κατσάρα αποφάσισε να μην αγωνιστεί τελικά απέναντι στη Γεσθημανή. Με δεδομένο το σκορ, τελείωσε εκεί η υπόθεση, με τις «Τίγρεις» να παίρνουν από δύο κρουασάν για τον καθένα. «Χάνω τον πόντο παιδιά, δεν μπορώ, δεν έχω κουράγιο να παίξω», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη, με τους υπόλοιπους να δείχνουν κατανόηση, καθώς δεν θα άξιζε να ρισκάρει έναν τραυματισμό για ένα τόσο μικρό έπαθλο και γνωρίζουν πως η Γέσθη είναι σκληρός αντίπαλος.

Έδιωξαν τους αρχηγούς από τις καλύβες των δύο ομάδων

Με ερωτηματικά έκλεισε το επεισόδιο, καθώς ανατράπηκαν όσα ξέραμε τις τελευταίες τρεις μέρες. Οι αρχηγοί από τις «Τίγρεις» και τους «Αετούς» είχαν... γράμμα και κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει το περιεχόμενο.

Μετά τα πρώτα πειράγματα, αν είναι κάποια απόφαση της παραγωγής ή... μενού για παραγγελία, τελικά αποδείχτηκε πως προφανώς ήταν το πρώτο και έφερε την αποχώρηση των δύο αρχηγών. Ο Γιάννης Γρυμανέλης και η Ελένη Κατσάρα έφυγαν από τις καλύβες τους και κατευθύνθηκαν με σχεδία στη σκηνή των διαπραγματεύσεων. «Χαιρέτησε τους συμπαίκτες σου και αποχώρησε από το νησί», κατέληγε το γράμμα της παραγωγής του Survivor.

Παρά το γεγονός ότι η αποχώρησή τους από τις σκηνές τους μοιάζει προσωρινή δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης, καθώς είναι άγνωστο αν θα επιστρέψουν και υπό ποιες συνθήκες. Παραμένει άγνωστο τι ακριβώς θα διαπραγματευτούν οι αρχηγοί των δύο ομάδων στο Survivor, ωστόσο πολύ πιθανό να αφορά ανταλλαγή παικτών ή ακόμα και την προσθήκη των νέων.

Θυμίζουμε ότι έξι παίκτες παραμένουν στο νησάκι της εξορίας: Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου, η Μαίρη Πετεινάρη, η Μαρία Κερασιώτη, ο Βλαδίμηρος Σιήκκης, ο Μιχάλης Κονδύλας και η Εκατερίνα Λιντβίνοβα που αποχώρησε από την πρώτη μέρα. Φυσικά αυτό δεν το γνωρίζουν οι παίκτες του Survivor, με τον τρόπο που θα ενταχθούν στο παιχνίδι να αποτελεί ακόμα αίνιγμα.