Survivor - Τεράστια ένταση ανάμεσα στους «Αετούς»: Παραιτήθηκε παίκτρια απέναντι στη Γεσθημανή

«Είσαι καλά; Μεταξύ μας ρε μ...κα;»

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Survivor, με τα νεύρα να τεντώνουν και τα συνεχή αγωνίσματα να εξαντλούν τους παίκτες. Μπορεί οι «Αετοί» να ήρθαν από ένα νικηφόρο σερί, ωστόσο, σήμερα δεν ήταν η μέρα τους, γνωρίζοντας την ήττα από τις «Τίγρεις» με χαρακτηριστική άνεση στο πρώτο ματς της ημέρας.

Στα highlights, η ένταση ανάμεσα στον Γιάννη Ρηγάκη και στον Ορφέα Γενκιανίδη στα μέσα του αγώνα ξεχώρισε, με τον πρώτο να απομακρύνει κάπως απότομα τον δεύτερο, που τα πήρε στο κρανίο. «Τι χειρονομία μου έκανες τώρα, τι είναι αυτό που έκανες ρε αδερφέ;», ακούγεται να λέει ο Ορφέας. «Θα με τρελάνεις;», συνέχισε, με τον Τζον να απαντάει: «Είσαι καλά; Μεταξύ μας ρε μ...κα;». Παρά τις εξηγήσεις από τον συμπαίκτη του στο Survivor, ο Ορφέας δεν φάνηκε να ηρεμεί.

Δείτε επίσης: Survivor – Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Γρυμανέλης: «Ψυχολογικά έχω γονατίσει, έχω μεγάλο θέμα»

Παραιτήθηκε η Ελένη στο αποψινό αγώνισμα του Survivor

Και το φινάλε στον αποψινό αγώνα του Survivor ήταν επεισοδιακό, καθώς η Ελένη Κατσάρα αποφάσισε να μην αγωνιστεί τελικά απέναντι στη Γεσθημανή. Με δεδομένο το σκορ, τελείωσε εκεί η υπόθεση, με τις «Τίγρεις» να παίρνουν από δύο κρουασάν για τον καθένα. «Χάνω τον πόντο παιδιά, δεν μπορώ, δεν έχω κουράγιο να παίξω», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη, με τους υπόλοιπους να δείχνουν κατανόηση, καθώς δεν θα άξιζε να ρισκάρει έναν τραυματισμό για ένα τόσο μικρό έπαθλο και γνωρίζουν πως η Γέσθη είναι σκληρός αντίπαλος.