Tempting Fortune – Η Ρούλα αποκαλύπτει ότι πήρε τα χρήματα και δεν μετανιώνει: «Δεν βλέπω τον σεβασμό στα ΑμεΑ»

Ξέσπασε στην κάμερα

Εντάσεις από τη δεύτερη μέρα στο Tempting Fortune, με τους πειρασμούς τελικά να μην είναι συνεχώς τόσο απλοί, όσοι ένα μπουκάλι νερό ή δώρο μπισκότα. Η Ρούλα Γιαννιώτη είχε την ευκαιρία να στείλει 2.000€ στην τυφλή κόρη της και το έκανε, ωστόσο αυτά τα χρήματα αφαιρέθηκαν απ' το κοινό ταμείο των παικτών.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τους έκανε την αποκάλυψη στο τέλος της δεύτερης μέρας πεζοπορίας, την ώρα που ήταν αρκετά κουρασμένη, με δεδομένο ότι αρνήθηκαν και όλους τους κοινούς πειρασμούς. «Δεν έχετε 350.000€. Εγώ που τα μέτρησα, τα έβγαλα 348.000€, χάρηκα που τα 'παμε!», είπε ο παρουσιαστής του Tempting Fortune βάζοντας φυτιλιές, με όλους να ρωτούν «Ποιος τα 'φαγε».

Το ξέσπασμα της Ρούλας στο Tempting Fortune

Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι είχε την ευκαιρία να στείλει στη μητέρα του τα χρήματα και δεν το έκανε, με την Ρούλα να βγαίνει μπροστά λίγα λεπτά αργότερα. «Δεν αισθάνομαι άσχημα, ούτε νιώθω τύψεις, γιατί ο καθένας έχει έρθει εδώ για ένα σκοπό, και ο δικός μου είναι ιερός. Σέβομαι τον καθένα σας, είχα τους ενδοιασμούς εκείνη τη στιγμή, έκανα πολλές φορές πίσω, αλλά υπερίσχυσε το ένστικτο της μάνας», σημείωσε η παίκτρια του Tempting Fortune.

«Έχω δύο παιδιά, για τα οποία θα έκανα οποιαδήποτε θυσία και είμαι εδώ κυρίως για το ένα που είναι ΑμεΑ. Έχω μία κόρη που είναι τυφλή και αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της», συμπλήρωσε, με τους υπόλοιπους παίκτες να δείχνουν κατανόηση, ακούγοντας τις τελευταίες προτάσεις. «Είδα κάποιες αντιδράσεις που με συγκίνησαν, ευτυχώς ακόμα υπάρχουν άνθρωποι. Ποιος να μου πει τι; Που αγωνίζομαι για να είναι καλά το παιδί μου, για να ανταπεξέλθει στον κόσμο που δεν είναι φιλικός απέναντί της; Λένε όλοι “σεβασμός στους ΑμεΑ”. Ποιος σεβασμός; Πού τον είδατε; Εγώ δεν τον έχω δει μέχρι σήμερα», κατέληξε στην κάμερα του Tempting Fortune.