Survivor highlights 17/9: Οι 5 νέοι... γνώριμοι παίκτες, τα κλάματα της Κερασιώτη και το θρίλερ με το νησί της εξορίας

Όσα είδαμε στο επεισόδιο του ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 17/9 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης φέτος είναι εντελώς διαφορετικός με τις δυο ομάδες Τίγρεις (κίτρινοι) - Αετοί (πράσινοι) να μην έχουν ούτε καλύβα αλλά ούτε και τίποτα άλλο.

Αναλυτικά τα 17/9 highlights του Survivor

Αυτοί είναι οι πέντε νέοι παίκτες που μπήκαν στο reality επιβίωσης

Ακόμα δεν ξεκίνησε το Survivor και από την 2η μέρα ξεκίνησαν οι προσθήκες! Πέντε νέοι παίκτες ήρθαν να ενισχύσουν τους «Τίγρεις» και τους «Αετούς», αλλά πρώτα επισκέφτηκαν την Εκατερίνα Λιντβίνοβα στο νησάκι της... εξορίας, καθώς αποχώρησε χθες και μένει μόνη της προς το παρόν.

«Τα παιδιά από την πράσινη ομάδα με διώξανε. Κανείς δεν άναψε το δικό μου φυτίλι. Όλοι άναψαν για τους φίλους τους, εγώ είχα την Ελένη, αλλά δεν σκέφτηκε ότι κανένας δεν θα με ψηφίσει. Μου ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι έκανε λάθος», δήλωσε η παίκτρια του Survivor, εμφανώς στενοχωρημένη και... ηλιοκαμένη. Η μοναξιά της, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ.

Στο πλάνο μπήκαν οι παίκτες συστήθηκαν στην κάμερα του Survivor, με δύο επίθετα να είναι γνώριμα. Η 25χρονη Μαρία Κερασιώτη, μητέρα μίας κόρης δύο ετών, είναι αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη, ενώ η Μαίρη Πετεινάρη, αδερφή της Βίκυς Πετεινάρη, δήλωσε πως ήθελε να ζήσει αυτή την εμπειρία.

Ανάμεσα στους άλλους τρεις νέους παίκτες του Survivor ήταν ο 36χρονος Κύπριος επιχειρηματίας Βλαδίμηρος Σιήκκης, με καταγωγή από την Πάφο συγκεκριμένα, ο 24χρονος δημοσιογράφος από τη Σύρο Μιχάλης Κονδύλας που δήλωσε πως: «Λατρεύω την περιπέτεια, πάλευα να το ζήσω και φέτος μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία».

Στην παρέα των γυναικών ήρθε να προστεθεί η Χριστιάνα Γρηγοράσκου, 22 ετών γυμνάστρια και παγκόσμια πρωταθλήτρια fitness bikini, που είχε κερδίσει τον τίτλο Miss Fitness στα καλλιστεία Star Ελληνική Ομορφιά του 2019... «Το Survivor ήταν μία πρόκληση για μένα, το ήθελα πολύ και έχω ενθουσιαστεί που έχω έρθει». Μένει να δούμε σε ποιες ομάδες θα ενταχθούν.

Λύγισε η Παρασκευή Κερασιώτη: «Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του μπαμπά μου, τρία χρόνια μετά...»

Δύσκολες ώρες για την Παρασκευή Κερασιώτη, καθώς οι μέρες περνούν και δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται τους δικούς της ανθρώπους. Η παίκτρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή, καθώς και για τη μητέρα της, για την οποία και έκανε το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως σημείωσε, μπορεί να έχουν περάσει τρία χρόνια, ωστόσο το τραύμα είναι ακόμα νωπό. Παράλληλα δήλωσε πως ο μόνος λόγος που βρίσκεται στο Survivor είναι για να προσφέρει στην οικογένειά της και να ξαναδεί τη μαμά της να χαμογελάει.

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Το σκέφτομαι απ' τη στιγμή που έχω φύγει απ' το σπίτι μου κάθε μέρα. Μου λείπει πάρα πολύ η οικογένειά μου και ο Κωνσταντίνος μου, ξέρει αυτός. Απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Έχω επιλέξει να είμαι εδώ και ξέρω ότι για αρκετό καιρό θα είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Αυτός είναι ο λόγος που έχω έρθει εδώ, άρα παλεύω κάθε μέρα να φτάσω όσο πιο κοντά μπορώ στο στόχο μου και εννοείται πως μου λείπουν πάρα πολύ», είπε η παίκτρια του Survivor κάνοντας μία μικρή παύση για να σκουπίσει τα δάκρυά της.

«Συνεχίζω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, τους σκέφτομαι κάθε μέρα. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, η μαμά μου αυτή τη στιγμή, μετά από το θάνατο του μπαμπά μου είναι το κορίτσι μου, έτσι τη λέω. Προσπαθώ πολύ να τη βοηθήσω όσο μπορώ για να την ξαναδώ να χαμογελάει γιατί της ήταν πολύ δύσκολος ο θάνατος του μπαμπά μου. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει, τα Χριστούγεννα θα έχουν περάσει τρία χρόνια που λείπει από κοντά μας, οπότε για μένα αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου το στήριγμά μου και προσπαθώ όσα μου έχει προσφέρει να της τα ανταποδώσω. Εύχομαι να καταφέρω, γιατί έχω έρθει μόνο για τη μαμά μου, να φτάσω στο στόχο μου για να της προσφέρω μία καλύτερη ζωή και να την ξαναδώ να χαμογελάει», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του Survivor η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η Παρασκευή επιτίθεται στη Γεωργία: Οι φωνές και το «κατηγορώ» μετά τον αγώνα

Η Παρασκευή αποκάλυψε πως η Γεωργία την πλησίασε και της είπε να μην μιλάει, κάτι που προφανώς την ενόχλησε, και έτσι εξαπέλυσε μία δριμεία επίθεση εναντίον της, φωνάζοντάς της.

«Δουλεύουμε πολύ ομαδικά, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν στιγμές που ενώ θα πούμε κάτι, για να κερδίσουμε, δεν ακούνε πολύ. Δεν θα πω ότι έβαλαν το “εγώ” μπροστά, αλλά ότι εκείνη τη στιγμή δεν άκουσαν. Θα μιλήσω για την Γεωργία. Μας έχει δείξει ότι είναι καλή, αλλά δεν ακούει. Είχα πει να μην μπει μέσα, ας ήταν έξω. Είναι καλό να πιστεύουμε στον εαυτό μας, αλλά θεώρησα ότι δεν έπρεπε να μπει εκεί», σημείωσε η Παρασκευή, με την Φοίβη να παίρνει το μέρος της, αλλά συμπλήρωσε πως δεν συμφώνησε με τις φωνές της.

«Στην Παρασκευή είπα να κάνει πίσω, επειδή ο Νίνο είχε ζητήσει στη Μαρία να του δίνει οδηγίες, για την ομάδα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της. Δεν λειτουργώ ποτέ εγωιστικά και ήθελα τα παιδιά να μου δώσουν το βήμα και στο προηγούμενο run», είπε η Γεωργία για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Θυμίζουμε πως η Παρασκευή είχε φωνάξει στη Γεωργία κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Μη μιλάς και κάτσε πίσω», ζητώντας της να φύγει ενώ αγωνίζονται για τα εργαλεία τους, στη 2η μέρα προβολής του Survivor.

Επιστρέφοντας στις καλύβες, η Γεωργία παραπονέθηκε πως οι συμπαίκτες της στο Survivor την έχουν βάλει στο περιθώριο. Μία νέα κλίκα γεννιέται; «Έχω ξενερώσει με την ομάδα μου, δημιουργήθηκαν κλίκες και δεν το πήρα χαμπάρι. Μπήκα για να αγωνιστώ και για να το κάνω αυτό πρέπει να νιώθω ομάδα με τον άλλον. Δίνω το περισσότερο και δεν μπορώ να έχω αυτή την αντιμετώπισω. Έχω εντοπίσει τις κλίκες. Δεν είμαι για εδώ», σημείωσε η Γεωργία στην κάμερα.

Οι νικητές της ημέρας

Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε πρώτο μέσα από spoil το Youweekly.gr, οι αετοί κατάφεραν και πήγαν το σκορ 1-1 και πήραν την χθεσινή νίκη!