Tempting Fortune highlights πρεμιέρας: Τα ακριβά γούστα παίκτριας, η ολική τύφλωση και η ξανθιά του My style rocks

Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του νέου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ έκανε το νέο ριάλιτι του σταθμού με τίτλο Tempting Fortune. Οι 12 παίκτες που για περίπου ένα μήνα θα πρέπει να ζήσουν στην φύση με μια τσάντα μόνο με τα απαραίτητα προσπαθώντας να φτάσουν στον τερματισμό, συστήθηκαν στην κάμερα. Τον πρώτο λόγο όμως είχε ο παρουσιαστής Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό και τους υποψηφίους που θα διαγωνιστούν για 300.000€.

Αναλυτικά τα 17/9 highlights του Tempting Fortune

Tα πρώτα λόγια παρουσιαστών και παικτών

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στο παιχνίδι των πειρασμών, το Tempting Fortune, εδώ που μία ομάδα ταξιδιωτών θα ζήσει την απόλυτη εμπειρία. Θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους, θα προσπαθήσουν να αποφύγουν πειρασμούς, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι οι πειρασμοί αυτοί μπορούν να λυγίσουν και τον πιο δυνατό», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε επίσης: Tempting Fortune: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες - Τα βιογραφικά τους

«Έχουν έναν κοινό στόχο, να φτάσουν στον τερματισμό και να πάρουν 300.000€. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που δεν υποκύψουν σε κανέναν πειρασμό, λέμε τώρα. Για κάθε πειρασμό που υποκύπτουν, θα αφαιρούνται χρήματα από το συνολικό έπαθλο. Θα καταφέρουν να περάσουν αυτή τη δύσκολη δοκιμασία χωρίς να υποκύψουν στα πάθη και τις επιθυμίες;», σημείωσε ο παρουσιαστής του Tempting Fortune.

Όπως αποκάλυψε, αν κάποιος από αυτούς αποχωρήσει, αφαιρούνται 25.000€ από το τελικό έπαθλο του Tempting Fortune. Στη συνέχεια οι παίκτες ξεκίνησαν να συστήνονται. «Μ' αρέσει το lifestyle, η ωραία ζωή και τα ακριβά αυτοκίνητα, αλλά τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους...», δήλωσε ο Γιάννης Σερταρίδης.

Η glossy

«Εγώ είμαι η glossy. Το κανονικό μου όνομα είναι Ειρήνη Καζάκη. Είμαι 24 ετών, ασχολούμαι όλη μέρα με ψώνια lip gloss και τα σχετικά. Κάνω τόσα πολλά πράγματα που τα έχω σχεδόν ξεχάσει. Είμαι ηθοποιός, έκανα μία ταινία φέτος που λέγεται “Το λουλούδι μέσα μου”. Είμαι τραγουδίστρια, η μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι το “Είμαι glossy”», είπε μπαίνοντας στο Tempting Fortune η πιο glossy παίκτρια

Το σοβαρό πρόβλημα της κόρης της Ρούλας Γιαννιώτη

«Ο βασικός λόγος που είμαι εδώ είναι προφανώς η κόρη μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και είναι ολικά τυφλή. Πρέπει να εξασφαλιστεί το μέλλον της, οπότε θέλω το έπαθλο», σημείωσε η Ρούλα Γιαννιώτη με τη σειρά της, αγκαλιά με την κόρη της, για την οποία μπήκε στο Tempting Fortune.

«Έχω ακριβά γούστα, μου αρέσουν τα...», δηλώνει η νέα παίκτρια-πειρασμός

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας, τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις – ευχάριστες και δυσάρεστες. Η κούραση, γρήγορα, τους καταβάλει, και αρκετοί ελκυστικοί πειρασμοί εμφανίζονται μπροστά τους. Οι πειρασμοί όμως, κοστίζουν. Πόσο διατεθειμένοι είναι οι παίκτες να σπαταλήσουν χρήματα από το κοινό ταμείο; Οι διαφωνίες ξεκινούν…

Στην πρώτη κατηγορία με τις ευχάριστες εκπλήξεις ανήκουν δύο παίκτριες που μπήκαν στο Tempting Fortune. Η μία έφερε μαζί της 25.000€, που προστέθηκαν στο τελικό έπαθλο, αλλά θυμίζουμε πως σε περίπτωση που αποχωρήσει οικειοθελώς κάποιος, το ίδιο ποσό αφαιρείται από τον κοινό λογαριασμό των δύο ομάδων. Η Σταυρούλα είναι το 13ο μέλος της ομάδας και... τυχερό καθώς φαίνεται.

Η άλλη ξεχώρισε για το παρουσιαστικό της. «Έχω λίγο ακριβά γούστα, μ' αρέσει η καλοπέραση, τα 5άστερα, ένα καλό μπουκάλι κρασί... Το έπαθλο σίγουρα θα μου προσφέρει κάτι που λείπει από τη ζωή μου στο οικονομικό κομμάτι», σημείωσε η παίκτρια του Tempting Fortune με φόντο την πισίνα.

Η Αλεξάνδρα Σταυροπούλου δηλώνει fan των αθλημάτων όπως το τένις, της καλλισθενικής γυμναστικής και της κολύμβησης, αλλά λατρεύει και τα extreme sports. Έχει ακριβά γούστα και της αρέσει η καλοπέραση. Μέσα στο παιχνίδι, θα της λείψει ο καφές και θα ξόδευε ευχαρίστως χρήματα για φαγητό.

Το Tempting Fortune θα είναι ένα σημαντικό βήμα στη ζωή της, καθώς θα της προσφέρει αυτό που της λείπει όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι.