Survivor – Η Παρασκευή επιτίθεται στη Γεωργία: Οι φωνές και το «κατηγορώ» μετά τον αγώνα

Η ήττα φέρνει και γκρίνια - Έχουμε τις πρώτες κλίκες

Δεύτερη μέρα στο Survivor, με τους τόνους να έχουν ανέβει ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και ανάμεσα στους παίκτες. Καλά τα έβρισκαν οι «Τίγρεις» όσο νικούσαν, αλλά η ήττα στο αγώνισμα για τα εργαλεία έφερε εντάσεις και γκρίνια ανάμεσα στους παίκτες που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ματς.

Η Παρασκευή αποκάλυψε πως η Γεωργία την πλησίασε και της είπε να μην μιλάει, κάτι που προφανώς την ενόχλησε, και έτσι εξαπέλυσε μία δριμεία επίθεση εναντίον της, φωνάζοντάς της.

Δείτε επίσης: Survivor - Χριστιάνα Γρηγοράσκου: Ήταν να μπει το 2022 - Από τα Καλλιστεία στον Άγιο Δομίνικο

«Δουλεύουμε πολύ ομαδικά, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν στιγμές που ενώ θα πούμε κάτι, για να κερδίσουμε, δεν ακούνε πολύ. Δεν θα πω ότι έβαλαν το “εγώ” μπροστά, αλλά ότι εκείνη τη στιγμή δεν άκουσαν. Θα μιλήσω για την Γεωργία. Μας έχει δείξει ότι είναι καλή, αλλά δεν ακούει. Είχα πει να μην μπει μέσα, ας ήταν έξω. Είναι καλό να πιστεύουμε στον εαυτό μας, αλλά θεώρησα ότι δεν έπρεπε να μπει εκεί», σημείωσε η Παρασκευή, με την Φοίβη να παίρνει το μέρος της, αλλά συμπλήρωσε πως δεν συμφώνησε με τις φωνές της.

«Στην Παρασκευή είπα να κάνει πίσω, επειδή ο Νίνο είχε ζητήσει στη Μαρία να του δίνει οδηγίες, για την ομάδα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της. Δεν λειτουργώ ποτέ εγωιστικά και ήθελα τα παιδιά να μου δώσουν το βήμα και στο προηγούμενο run», είπε η Γεωργία για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Θυμίζουμε πως η Παρασκευή είχε φωνάξει στη Γεωργία κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Μη μιλάς και κάτσε πίσω», ζητώντας της να φύγει ενώ αγωνίζονται για τα εργαλεία τους, στη 2η μέρα προβολής του Survivor.

Επιστρέφοντας στις καλύβες, η Γεωργία παραπονέθηκε πως οι συμπαίκτες της στο Survivor την έχουν βάλει στο περιθώριο. Μία νέα κλίκα γεννιέται; «Έχω ξενερώσει με την ομάδα μου, δημιουργήθηκαν κλίκες και δεν το πήρα χαμπάρι. Μπήκα για να αγωνιστώ και για να το κάνω αυτό πρέπει να νιώθω ομάδα με τον άλλον. Δίνω το περισσότερο και δεν μπορώ να έχω αυτή την αντιμετώπισω. Έχω εντοπίσει τις κλίκες. Δεν είμαι για εδώ», σημείωσε η Γεωργία στην κάμερα.