Survivor - Χριστιάνα Γρηγοράσκου: Ήταν να μπει το 2022 - Από τα Καλλιστεία στον Άγιο Δομίνικο

Τελικά ζει την εμπειρία φέτος

Το Survivor συνεχίζει να κρατάει τους τηλεθεατές σε αγωνία με συνεχείς ανατροπές και νέες προσθήκες. Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου αποτελεί μία από τις τελευταίες προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης και από τις πιο εντυπωσιακές. Ξεχώρισε για τη λαμπερή της εμφάνιση, ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στις απαιτητικές δοκιμασίες του Άγιου Δομίνικου και δήλωσε ενθουσιασμένη γι' αυτό.

Η συμμετοχή της στο Survivor δεν είναι κάτι νέο για τη Χριστιάνα, καθώς είχε ήδη προγραμματιστεί να μπει στο παιχνίδι το 2022, στον κύκλο που κέρδισε ο Στάθης Σχίζας απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία. Τώρα, έχοντας αφήσει πίσω της αυτό το κεφάλαιο, η εντυπωσιακή γυμνάστρια πήρε την απόφαση να κάνει το ταξίδι και να αγωνιστεί για το μεγάλο έπαθλο.

Δεύτερη ευκαιρία στο Survivor για τη Χριστιάνα Γρηγοράσκου

Η Χριστιάνα, που μεγάλωσε στη Λήμνο και έχει σπουδάσει στον χώρο του fitness, είχε κερδίσει τον τίτλο της Miss Fitness στον διαγωνισμό Star Ελληνική Ομορφιά του 2019, όπου παρουσιαστής ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το πάθος της για την υγιεινή ζωή και το fitness ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ του Survivor, όπου η φυσική κατάσταση και η αντοχή παίζουν καταλυτικό ρόλο στην επιβίωση. Αυτή τη στιγμή, η Χριστιάνα βρίσκεται στο «νησί της εξορίας» με άλλους τέσσερις παίκτες, ανάμεσά τους και η Εκατερίνα Λιντβίνοβα που «αποχώρησε» χθες και παραμένει εκεί μέχρι νεωτέρας.

Η 22χρονη γυμνάστρια και παγκόσμια πρωταθλήτρια fitness bikini, δήλωσε με την είσοδό της: «Το Survivor ήταν μία πρόκληση για μένα, το ήθελα πολύ και έχω ενθουσιαστεί που έχω έρθει». Μένει να δούμε σε ποια από τις δύο ομάδες θα ενταχθεί. Με το δυναμικό της χαρακτήρα και τις γνώσεις της πάνω στο fitness, η Χριστιάνα Γρηγοράσκου φαίνεται έτοιμη να κατακτήσει τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, φέρνοντας μαζί της την ενέργεια και το πείσμα που την ανέδειξε και στα καλλιστεία.

[/OEmbed]