Survivor - Λύγισε η Παρασκευή Κερασιώτη: «Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του μπαμπά μου, τρία χρόνια μετά...»

«Θέλω να ξαναδώ τη μαμά μου να χαμογελάει»

Δύσκολες ώρες για την Παρασκευή Κερασιώτη στο Survivor, καθώς οι μέρες περνούν και δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται τους δικούς της ανθρώπους. Η παίκτρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή, καθώς και για τη μητέρα της, για την οποία και έκανε το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως σημείωσε, μπορεί να έχουν περάσει τρία χρόνια, ωστόσο το τραύμα είναι ακόμα νωπό. Παράλληλα δήλωσε πως ο μόνος λόγος που βρίσκεται στο Survivor είναι για να προσφέρει στην οικογένειά της και να ξαναδεί τη μαμά της να χαμογελάει.

Δείτε επίσης: Survivor – Αυτοί είναι οι πέντε νέοι παίκτες που μπήκαν στο reality επιβίωσης: Οι δύο έχουν βοήθεια τα... αδέρφια τους!

Το ξέσπασμα της Παρασκευής Κερασιώτη στο Survivor

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Το σκέφτομαι απ' τη στιγμή που έχω φύγει απ' το σπίτι μου κάθε μέρα. Μου λείπει πάρα πολύ η οικογένειά μου και ο Κωνσταντίνος μου, ξέρει αυτός. Απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Έχω επιλέξει να είμαι εδώ και ξέρω ότι για αρκετό καιρό θα είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Αυτός είναι ο λόγος που έχω έρθει εδώ, άρα παλεύω κάθε μέρα να φτάσω όσο πιο κοντά μπορώ στο στόχο μου και εννοείται πως μου λείπουν πάρα πολύ», είπε η παίκτρια του Survivor κάνοντας μία μικρή παύση για να σκουπίσει τα δάκρυά της.

«Συνεχίζω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, τους σκέφτομαι κάθε μέρα. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, η μαμά μου αυτή τη στιγμή, μετά από το θάνατο του μπαμπά μου είναι το κορίτσι μου, έτσι τη λέω. Προσπαθώ πολύ να τη βοηθήσω όσο μπορώ για να την ξαναδώ να χαμογελάει γιατί της ήταν πολύ δύσκολος ο θάνατος του μπαμπά μου. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει, τα Χριστούγεννα θα έχουν περάσει τρία χρόνια που λείπει από κοντά μας, οπότε για μένα αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου το στήριγμά μου και προσπαθώ όσα μου έχει προσφέρει να της τα ανταποδώσω. Εύχομαι να καταφέρω, γιατί έχω έρθει μόνο για τη μαμά μου, να φτάσω στο στόχο μου για να της προσφέρω μία καλύτερη ζωή και να την ξαναδώ να χαμογελάει», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του Survivor η Παρασκευή Κερασιώτη.