Tempting Fortune: «Έχω ακριβά γούστα, μου αρέσουν τα...», δηλώνει η νέα παίκτρια-πειρασμός

Μία έφερε μαζί της 25.000€ και άλλη την... παρουσία της

Δώδεκα παίκτες, ξεκίνησαν με ενθουσιασμό το ταξίδι τους στο Tempting Fortune, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Με οδηγίες από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ελάχιστες προμήθειες και έχοντας στα σακίδιά τους 300.000 ευρώ, πρέπει να διανύσουν μία δύσκολη διαδρομή δεκάδων χιλιομέτρων για να φτάσουν στον τερματισμό, χωρίς να χάσουν καθόλου χρήματα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας, τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις – ευχάριστες και δυσάρεστες. Η κούραση, γρήγορα, τους καταβάλει, και αρκετοί ελκυστικοί πειρασμοί εμφανίζονται μπροστά τους. Οι πειρασμοί όμως, κοστίζουν. Πόσο διατεθειμένοι είναι οι παίκτες να σπαταλήσουν χρήματα από το κοινό ταμείο; Οι διαφωνίες ξεκινούν…

Δύο παίκτριες ξεχώρισαν στο Tempting Fortune

Στην πρώτη κατηγορία με τις ευχάριστες εκπλήξεις ανήκουν δύο παίκτριες που μπήκαν στο Tempting Fortune. Η μία έφερε μαζί της 25.000€, που προστέθηκαν στο τελικό έπαθλο, αλλά θυμίζουμε πως σε περίπτωση που αποχωρήσει οικειοθελώς κάποιος, το ίδιο ποσό αφαιρείται από τον κοινό λογαριασμό των δύο ομάδων. Η Σταυρούλα είναι το 13ο μέλος της ομάδας και... τυχερό καθώς φαίνεται.

Η άλλη ξεχώρισε για το παρουσιαστικό της. «Έχω λίγο ακριβά γούστα, μ' αρέσει η καλοπέραση, τα 5άστερα, ένα καλό μπουκάλι κρασί... Το έπαθλο σίγουρα θα μου προσφέρει κάτι που λείπει από τη ζωή μου στο οικονομικό κομμάτι», σημείωσε η παίκτρια του Tempting Fortune με φόντο την πισίνα.

Η Αλεξάνδρα Σταυροπούλου δηλώνει fan των αθλημάτων όπως το τένις, της καλλισθενικής γυμναστικής και της κολύμβησης, αλλά λατρεύει και τα extreme sports. Έχει ακριβά γούστα και της αρέσει η καλοπέραση. Μέσα στο παιχνίδι, θα της λείψει ο καφές και θα ξόδευε ευχαρίστως χρήματα για φαγητό.

Το Tempting Fortune θα είναι ένα σημαντικό βήμα στη ζωή της, καθώς θα της προσφέρει αυτό που της λείπει όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι.