Tempting Fortune - Σε ποιο reality έχουμε ξαναδεί τη Ρούλα Γιαννιώτη: Ο συγκινητικός λόγος που αγωνίζεται

Ηρωίδα της ζωής

Μόλις ξεκίνησε το «παιχνίδι των πειρασμών», με 12 παίκτες να διεκδικούν πάνω από 300.000€ ευρώ στο Tempting Fortune. Για να πάρουν το συγκεκριμένο έπαθλο φυσικά, θα πρέπει να μην υποκύψουν σε κανένα από τα δελεαστικά «εμπόδια» που θα βάλει στο διάβα τους η παραγωγή, πράγμα που είναι δύσκολο ως αδύνατο.

Ανάμεσα σε εκείνους που κάνουν το δύσκολο ταξίδι βρίσκεται η Ρούλα Γιαννιώτη. Το Tempting Fortune, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η 53χρονη personal trainer εμφανίζεται στην τηλεόραση, αλλά την έχουμε ξαναδεί πρόσφατα σε reality και μάλιστα σχετικά πρόσφατα.

Δείτε επίσης: Tempting Fortune – Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη στους 12 παίκτες: Τα 300.000€ και το «βαρύ πρόστιμο» της αποχώρησης

Ο λόγος που συμμετέχει στο Tempting Fortune η Ρούλα Γιαννιώτη

Ο λόγος γίνεται για τη Φάρμα. Η Ρούλα Γιαννιώτη είχε δηλώσει συμμετοχή στον περσινό κύκλο, που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Star, αν και δεν είχε καταφέρει να κερδίσει το τελικό έπαθλο. Στο Tempting Fortune επιστρέφει για μία δεύτερη ευκαιρία, καθώς το κίνητρο δεν είναι η προσωπική της προβολή, αλλά καθαρά τα χρήματα και θέλει να τα διαθέσει για καλό σκοπό.

Στην περίπτωσή της δεν μιλάμε για «ακόμα μία επαγγελματία παίκτρια reality». Η αγάπη την έσπρωξε σε ακόμα μία δοκιμασία, όπως ανέφερε και η ίδια στο εισαγωγικό της βίντεο για το Tempting Fortune.

«Ο βασικός λόγος που είμαι εδώ είναι προφανώς η κόρη μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και είναι ολικά τυφλή. Πρέπει να εξασφαλιστεί το μέλλον της, οπότε θέλω το έπαθλο», σημείωσε η Ρούλα Γιαννιώτη με τη σειρά της, αγκαλιά με την κόρη της, για την οποία μπήκε στο Tempting Fortune.

Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Εν Αποστρατεία, η Ρούλα Γιαννιώτη τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το body building και το pilates. Της αρέσει η περιπέτεια και είναι πολύ δεμένη με τα δύο παιδιά της.