Survivor spoiler 17/9: Κίτρινοι ή Πράσινοι; Ποια ομάδα κερδίζει απόψε τον αγώνα για το σοκ έπαθλο

Ωπ!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 16/9 το Survivor και μαζί με το πρώτο καλησπέρα του ο Γιώργος Λιανός σφύριξε την έναρξη δυο πολύ σημαντικών αγώνων (δείτε εδώ τα highlight του επεισοδίου). Ο πρώτος αγώνας ήταν για την φωτιά και ο δεύτερος για προμήθειες. Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr με spoil από νωρίς, οι κίτρινοι (δηλαδή οι τίγρεις) ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν και τα δυο αγωνίσματα αφήνοντας στον... άσσο τους αετούς!

Σήμερα το Survivor επιστρέφει με νέο επεισόδιο και νέο αγώνα με έπαθλο σοκ!

Δείτε επίσης: Survivor: Τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα του το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Όπως είδαμε και στο trailer ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο που φυσικά και θέλει κάθε παίκτης εκεί μέσα! Το θέμα είναι ποια ομάδα θα το κερδίσει; Από άποψη δυναμικής νομίζω πως οι Κίτρινοι είναι λίγο πιο δυνατοί αγωνιστικά από τους πράσινους γι' αυτό άλλωστε και υπερίσχυσαν εχθές. Ωστόσο, δεν πιστεύω πως έχουν και τεράστια διαφορά στις αγωνιστικές ικανότητες. Αυτό που θεωρώ πως θα τους "φάει" σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες - αν συνεχίσουν έτσι - είναι οι τσακωμοί και οι εντάσεις. Πολύ ψουψου για το τίποτα.

Τέλοσπάντων, οι πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο δείχνουν νικητές τους πράσινους ή μάλλον δίνουν ένα προβάδισμα στους πράσινους αλλά ακόμα δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο. Δε μου φαίνεται και παράξενο βέβαια οι πρώτες νίκες να μοιραστούν αλλά εδώ θα είμαστε με το update μας για να σας δώσουμε το σιγουράκι, σε λίγο όμως!

Να υπενθυμίσουμε τις ομάδες

Οι Αετοί – Οι παίκτες της πράσινης ομάδας

Οι Τίγρεις – Οι παίκτες της κίτρινης ομάδας