Survivor highlights πρεμιέρας 16/9: «Θέλω να φύγω!» - Ο ένας ζήτησε να αποχωρήσει, την άλλη την έδιωξαν

Ο κακός χαμός από το πρώτο κιόλας επεισόδιο

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 16/9 το κλασικό και αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, ένα Survivor, όμως, διαφορετικό από τις άλλες φορές. Ξεχάστε κόκκινους και μπλε, ξεχάστε μαχητές και διάσημους! Φέτος θα πρωταγωνιστήσουν οι αετοί(πράσινοι) και οι τίγρεις(κίτρινοι). Ο πρώτος αγώνας για να κερδίσουν την φωτιά πραγματοποιήθηκε και οι 18 παίκτες δεν άργησαν να έρθουν ο ένας αντιμέτωπος με τον άλλο...

Καυγάδες, εντάσεις και διαφωνίες από την πρώτη μέρα όπως και μια αποχώρηση! Βασικά... από την παραλία των ομάδων έφυγε, από το νησί όμως όχι! Το Youweekly.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τα highlight της χθεσινής βραδιάς...

Όλα όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του Survivor

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό: Πόσα λεφτά θα παίρνουν κάθε εβδομάδα οι 18 παίκτες

Πως διαμορφώθηκαν οι ομάδες - Τίγρεις και αετοί

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα

Δείτε επίσης: Survivor trailer 17/9: «Μη μιλάς και κάτσε πίσω!» - Οι φωνές και η κακή συμπεριφορά της Παρασκευής Κερασιώτη

Μία από τις παίκτριες που κέρδισε τις εντυπώσεις στο νέο Survivor από την πρώτη στιγμή ήταν η Εκατερίνα Λιντβινόβα. Η 26χρονη TikToker δήλωσε πως μπήκε στο παιχνίδι για να αδυνατίσει και έγινε αμέσως... icon, ακόμα και για εκείνους που δεν την γνώριζαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πριν απ' το Survivor, είχε το δικό της κοινό με περίπου 66 χιλιάδες followers να παρακολουθούν τα βίντεο που ανέβαζε με τον «ελληνικό άντρα» της, τον αθλητικογράφο Δημήτρη Παπαδόπουλο, με τον οποίο μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά γυρνούν τον κόσμο. Ε, δεν θα γινόταν να λείπει μία αναφορά σε αυτό και στο πρώτο επεισόδιο.

Ο Γιώργος Λιανός δεν έχασε ευκαιρία να... κάνει παιχνίδι μαζί της, τονίζοντας πως φαίνεται σαν να μην την έχει αγγίξει ακόμα ο Άγιος Δομίνικος. Η παίκτρια του Survivor τον άφησε «παγωτό» δηλώνοντας πως όχι μόνο είναι έτοιμη αλλά και... σκληρή καρύδα. Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως την έχει δει στο TikTok και τη ρώτησε τι θα της λείψει.

«Θα μου λείψει το κινητό μου και το TikTok γιατί μου αρέσει να ανεβάζω βίντεο και φωτογραφίες. Θα ήθελα πολύ να τραβήξω αυτή την εικόνα του ωκεανού. Θα μου λείψει και η γάτα μου», είπε η Εκατερίνα Λιντβίνοβα, με τον παρουσιαστή του Survivor να ρωτάει τι συμβαίνει με τον... ελληνικό άντρα. Εκείνη δεν φάνηκε να πτοείται, λέγοντας του πως θα κάνει υπομονή, αν και θα της λείψει πολύ. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον απολαυστικό τους διάλογο.

Το πρώτο έπαθλο

Νίνο Νικολαΐδης και Ορφέας Γενκιανίδης πήραν θέση στη γραμμή εκκίνησης για τις δύο ομάδες. Ο πρώτος κατάφερε να ανάψει τη δάδα του, φέρνοντας τη φωτιά στις Τίγρεις, που πανηγύρισαν με δάκρυα χαράς, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελαν αυτή την πρώτη νίκη και επιβεβαιώνοντας τo spoiler του youweekly.gr. Το γεγονός ότι εξασφάλισαν τη φωτιά, ένα από τα πιο βασικά στοιχεία για την επιβίωση, τους δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τις επόμενες μέρες.

Ο Νίνος, φανερά ικανοποιημένος μετά τη νίκη, δήλωσε πως αυτή ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα του, ενώ έλαβε συγχαρητήρια από όλους τους συμπαίκτες του για την αποφασιστικότητά του, αν και θέλησε να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα, καθώς το Survivor έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Από την άλλη, οι Αετοί έμειναν χωρίς φωτιά, γεγονός που τους φέρνει αντιμέτωπους με μια δύσκολη νύχτα στην καλύβα τους. Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο πρόσωπό τους με την γκρίνια να ξεκινάει από... νωρίς. Ο Άγγελος Τσάκας διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά των αντιπάλων του, μέχρι να λάβει «πληρωμένη» απάντηση από τους Τίγρεις.

«Τους κλέψαμε μέσα από τα χέρια τη φωτιά. Την ώρα που ακούσαμε “τρία, φεύγουμε” ήσουν μπροστά μου και δεν είπες “παρακαλώ περάστε”, όπως είπες ειρωνικά. Σε παρακαλώ, όχι ειρωνείες. Κέρδισε ο καλύτερος», σημείωσε σε έντονο ύφος η Γεσθημανή, δίνοντας έτσι τέλος στην πρώτη ένταση του Survivor.

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση

Μόλις λίγες ώρες αφότου ξεκίνησε η προβολή του πρώτου Survivor ξεκίνησαν οι γκρίνιες και οι εντάσεις. Μπορεί οι Τίγρεις να επέστρεψαν με τη φωτιά στην καλύβα τους, όμως αυτό δεν βοήθησε την κατάσταση με έναν απ' τους παίκτες τους να δηλώνει ανοιχτά πως θα αποχωρήσει.

«Θα έπρεπε να είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα, αλλά ήδη έχουν αρχίσει κάποια πράγματα να διαχωρίζονται. Σαν άνθρωπος δεν είμαι της δημοσιότητας, ούτε την ψάχνω. Μου αρέσει να βοηθάω και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, χωρίς απαραίτητα να σημαίνω ότι θα έχω την προβολή», δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος στην κάμερα του Survivor ο Τάσος Πανάς, τονίζοντας πως θα φύγει μετά το αγώνισμα.

Όπως εξήγησε στους συμπαίκτες του, δεν του αρέσουν οι εντάσεις που είδε επιστρέφοντας στην παραλία. «Προτιμώ να πω ότι δεν μου ταιριάζει αυτό το παιχνίδι. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά, επειδή έχω δύο κορίτσια για τα οποία είμαι πολύ περήφανος και θέλω να είναι και αυτά, να κάνω το αγώνισμα και να αποχωρήσω από ένα Survivor που θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που δείχνουν», κατέληξε ο Τάσος Πανάς, εκδηλώνοντας την επιθυμία να γυρίσει στην Ελλάδα.

Από τους συμπαίκτες του, η Γεσθημανή εξέφρασε εντονότερα την αντίθεσή της. Όπως είπε: «Επειδή έχω δεθεί με τον Τάσο, δεν θα 'θελα να φύγει. Για μένα είναι μπουστάρισμα, έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Αυτό που του πρότεινα είναι να μείνει και να ζήσει το παιχνίδι σαν Survivor»

Η 1η αποχώρηση από το παιχνίδι

Επεισοδιακό ήταν το πρώτο συμβούλιο στο Survivor, με Τίγρεις και Αετούς να επιλέγουν τους αρχηγούς τους. Γιάννης Γρυμανέλης και Ελένη Κατσάρα αντίστοιχα φόρεσαν τις μπαντάνες για τις δύο ομάδες και ξεκίνησαν να ανάβουν τις δάδες. Οι δύο που έμειναν σβηστές στο τέλος ανήκαν στην Εκατερίνα Λιντβίνοβα και στην Μαρία Λυμπεροπούλου.

«Πιστεύω ότι θα το μετανιώσουν που με άφησαν εκτός. Περίμενα ότι θα ανάψει η δάδα μου, από τον αρχηγό», τόνισε η 26χρονη TikToker, με την Μαρία από την άλλη να δηλώνει σίγουρη ότι θα μείνει έχοντας τη ως αντίπαλο. Στη δοκιμασία που ακολούθησε, μία απ' τις δύο θα έπρεπε να αποχαιρετήσει το Survivor.

Στη μονομαχία που ακολούθησε, Εκατερίνα και Μαρία ακροβάτησαν σε τεντωμένο σκοινί, ωστόσο μόνο μία από τις δύο θα έμενε στο Survivor. Η Εκατερίνα ήταν εκείνη που έχασε προς στιγμήν την ισορροπία της, με αυτό να της κοστίζει την παραμονή της.

«Νιώθω χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία, ήταν ενδιαφέρον. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου», σημείωσε φεύγοντας.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως παρά τα όσα ειπώθηκαν, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα παραμένει στο νησί. Μετά τη μονομαχία και το τελετουργικό σβήσιμο της δάδας, μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό χώρο, μέσα στο μαύρο σκοτάδι, απομακρυσμένη από τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor, όπου υπήρχε ένα μπαούλο με ελάχιστες προμήθειες για την ίδια. Επομένως παραμένει στο νησί αλλά μένει να δούμε αν θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες και πώς.