Power of Love highlights (9/8): Φιλήθηκαν ο Πελετιέ και η Σωτηρία – Πλάνταξε στο κλάμα η Νίκη!

Έπεσε το πρώτο φιλί στο παιχνίδι

Πολλά τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στο χθεσινοβραδινό (9/8) επεισόδιο του Power of Love με παίκτες και θεατές επιτέλους να βλέπουν λίγη δράση και το πρώτο ζευγάρι να φιλιέται. Χρειάστηκε ένα παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια», για να φέρει ακόμα πιο κοντά τον Νίκο Πελετιέ και τη Σωτηρία Δεμίρογλου, ωστόσο το επόμενο βήμα έγινε για το πολυσυζητημένο ζευγάρι.

Εδώ και πολλά επεισόδια υπάρχει χημεία μεταξύ τους, με τους δύο παίκτες του Power of Love να αποφασίζουν πως ήρθε η ώρα να ενδώσουν. Η Κατερίνα Καραβάτου τράβηξε το χαρτί που ζητούσε από τη Σωτηρία να φιλήσει κάποιον του αντίθετου φύλο και εκείνη δεν δίστασε να πλησιάσει τον συμπαίκτη της.

Δείτε επίσης: Power of Love αποκλειστικό: Λένε ότι είναι μαζί αλλά τελικά δεν είναι - Όλη η αλήθεια

«Φιλί, φιλί, φιλί», φώναζαν οι υπόλοιποι συγκάτοικοι στο «σπίτι της αγάπης», μαζί τους και οι τηλεθεατές του Power of Love... Δείτε το βίντεο:

Η Νίκη έβαλε τα κλάματα στο Power of Love

Ιδιαίτερη ήταν και η επίσκεψη της Νίκης Παυλίδου στο κόκκινο δωμάτιο, και ας μην είχε άντρα παρτενέρ. Με οδηγό την Κατερίνα Καραβάτου, ξεκίνησε να περιγράφει την προσωπική της ιστορία και τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της. «Δεν τον έζησα τόσο πολύ, φτιάξαμε τη σχέση μας τα τελευταία χρόνια, απ' τα 19 μου και μετά. Τη χτίσαμε σαν δύο ξένοι, δεν τον σεβόμουν επειδή ήταν ο μπαμπάς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων η παίκτρια του Power of Love αναφέρθηκε και σε μία παλιά φιλία της που χάθηκε, καθώς και στη σχέση με τη γιαγιά της, απ' την οποία πήρε το όνομα. Η Νίκη «έσπασε» βλέποντας μία παλιά τους φωτογραφία. «Της έχω συμπεριφερθεί πολύ άσχημα και δεν είπε ποτέ τίποτα, δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να με αγαπάει, με έκανε να νιώθω πριγκίπισσα της οικογένειας. Με μάλωνε η μαμά μου και της φώναζε. Είναι ο φύλακας-άγγελός μου από τη μέρα που την έχω χάσει. Παραμίλαγε στον ύπνο της και της φώναζα επειδή δεν άκουγα την ταινία που έβλεπα. Έχω όλες τις τύψεις του κόσμου απέναντι σε αυτή τη γυναίκα», είπε μέσα σε αναφιλητά.