Power of Love trailer 6/8: «Είναι πολύ άσχημο!» - Τα κλάματα της Γλυκερίας μόλις μαθαίνει τι συμβαίνει πίσω στην Ελλάδα με την οικογένειά της

Η νέα παίκτρια που μπαίνει απόψε στο παιχνίδι

Το βράδυ της Τρίτης 6 Αυγούστου στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί νέο επεισόδιο του Power of Love κατά το οποίο οι παίκτες θα μπουν σε νέες περιπέτειες. Η Γλυκερία, όμως, δεν είναι στα καλύτερά τους. Όπως φαίνεται από το trailer, ξεσπάσει σε κλάματα στην αγκαλιά της Κατερίνας Καραβάτου μετά τα νέα που μαθαίνει για την οικογένειά της.

Η αγαπημένη της αδερφή έκανε τον πολιτικό της γάμο με τον σύντροφό της και παρόλο που η είδηση είναι ευχάριστη, η ίδια δεν άντεξε στην ιδέα πως έλειπε από μία τόσο σημαντική ημέρα για εκείνη. Η παρουσιάστρια θα κάνει τα πάντα για να την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Τι θα δούμε απόψε 6/8 στο Power of Love

«Είναι πολύ άσχημο να λείπεις από τον πολιτικό της αδερφής σου και γενικά εδώ πέρα μέσα μου λείπει πάρα πολύ η οικογένεια. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι. Πάρα πολύ, πραγματικά!», της εξομολογείται.

Θα πρέπει να βρει δυνάμεις για να συνεχίσει να αναζητεί τον έρωτα - αν και φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο για εκείνη που έχει προκαλέσει αηδία στον κόσμο (δείτε εδώ γιατί) - καθώς μία νέα παίκτρια θα μπει στο παιχνίδι απόψε.

Θα είναι άραγε η γυναίκα που φημολογείται πως έχει σχέση στην πραγματικότητα με παίκτη του ριάλιτι (δείτε την εδώ) ή θα είναι η νεαρή tik toker που έχει ένα παιδάκι, αλλά έχει χωρίσει με τον σύντροφό της (δείτε εδώ ποια είναι); Σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε!