Power of love trailer (1/8): «Νομίζω είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Νίκη και δεν της το έχω εκδηλώσει ποτέ» - Αποκαλύπτεται απόψε

To pre-gala θα είναι "φωτιά"

Ακόμα ένα επεισόδιο του Power of love επιστρέφει σήμερα Πέμπτη 1/8 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μια ημέρα πριν το επίσημο gala όπου ένας παίκτη θα αποχωρήσει από το σπίτι του έρωτα και θα επιστρέψει στο σπίτι του, θα γίνει ένα pre-gala το οποίο θα είναι "φωτιά".

Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε, οι εξελίξεις τρέχουν ανάμεσα στους παίκτες και στις σχέσεις τους, ενώ νέοι έρωτες "γεννιούνται" μέσα στο σπίτι. Μια αποκάλυψη για έναν... ερωτευμένο πιθανόν θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και θα κάνει "μπάχαλο" τα κορίτσια.

Τι θα δούμε απόψε 1/8 στο Power of love;

Αρχικά η Νίκη θα έχει μια συνάντηση στο Κόκκινο Δωμάτιο με τον Δημήτρη όπου θα συζητήσουν τους λόγους που η κοπέλα δεν έχει έρθει κοντά με κανέναν άντρα. «Είναι από τα κορίτσια που ποτέ δεν ξέρουμε προς τα που κατευθύνεται», θα της πει. «Δεν έχω βρει σε κάποιο αγόρι αυτά που όντως θέλω. Οκ βρήκα στον Δήμο κάποια πράγματα στο χαρακτήρα του, αλλά είναι πολλά πράγματα που δεν μου αρέσουν», θα απαντήσει η ίδια.

Δείτε επίσης: Θα το ανακοινώσουν σύντομα - Αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι

Λίγο αργότερα σε μια συζήτηση που θα έχουν μεταξύ τους ο Δήμος με τον Τζέισον, ο δεύτερος δεν θα διστάσει να πει «Νομίζω είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Νίκη και δεν της το έχει εκδηλώσει ποτέ». Από την πλευρά του ο Δήμος θα αναφέρει πως δεν έχει το κουράγιο να πάει να μιλήσει με τη Νίκη και δεν θα το κάνει.

Στο pre-gala και μπροστά σε όλους Δήμος και Νίκη θα έρθουν σε κόντρα εξαιτίας του μικρού ειδυλλίου που είχε ξεκινήσει ανάμεσα τους και τα αίματα θα ανάψουν.

Ακόμα περισσότερο όμως θα ανάψουν όταν ο Δημήτρη με την Σοφία θα έχουν μια αμήχανη συζήτηση - την οποία φαίνεται πως είχαν κάνει και πίσω από τις κάμερες - που θα αναθεωρήσει τη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο - Από ερωτικά δεν θα μιλάνε ούτε φιλικά