Survivor 2024 – Τελικός: Ξεκίνησαν οι αφίξεις στο Άλσος Γαλατσίου, εντυπωσιάζουν οι νέες εμφανίσεις

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο χθεσινοβραδινός ημιτελικός του Survivor κράτησε την αγωνία στα ύψη μέχρι το τέλος. Μέσα από συγκλονιστικές μονομαχίες, που κράτησαν το κοινό όρθιο στις θέσεις του, ο Ντάνιελ Νούρκα πήρε το τρίτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Νωρίτερα είχαν προκριθεί η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης. Ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν εκείνος που αποχώρησε έχοντας ωστόσο κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 26/6: Αυτός όπως όλα δείχνουν είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ

Το ίδιο αγωνιστικό σκηνικό αναμένεται να επαναληφθεί και απόψε στο Άλσος Γαλατσίου, με τους πρώτους παίκτες του Survivor να καταφτάνουν πριν από λίγη ώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να χαιρετούν τον κόσμο που είναι συγκεντρωμένος. Μεταξύ αυτών, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αλέξης Παππάς, Δώρα Νικολή, Αναστασία Τσέρου, Μαριλίνα Βακονδίου και Άιρα Αντομαϊτύτε ξεχώρισαν για τις εμφανίσεις τους.

Το youweekly.gr βρίσκεται εκεί. Δείτε παρακάτω αποκλειστικές από τον τελικό του Survivor:

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Αλέξης Παππάς

Αναστασία Τσέρου

Ζωή Ασουμανάκη, Άιρα Αντομαϊτύτε

Γιάννης Περπατάρης, Χρήστος Βολικάκης

Ζωή Ασουμανάκη, Σωτήρης Λαμάι

Δώρα Νικολή

Μαριλίνα Βακονδίου

Τι θα δούμε στον αποψινό τελικό του Survivor

Στο Άλσος Γαλατσίου οι τρεις φιναλίστ θα αναμετρηθούν για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ έχοντας να αντιμετωπίσουν νέους στόχους και προκλήσεις! Τα ματσαρίσματα θα γίνουν με κλήρωση και οι Survivors θα έχουν επτά ζωές. Ποιος θα αποκλειστεί πρώτος από τη διεκδίκηση και ποιος θα καταφέρει να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του πιο αγωνιστικού Survivor όλων των εποχών;

Σημειώνεται, δε, ότι ο ημιτελικός σάρωσε σε τηλεθέαση. Πάνω από 1.750.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1' τις δυναμικές αναμετρήσεις και τις συνεχείς ανατροπές, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το Survivor κατέκτησε την πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του για το γενικό σύνολο με ποσοστό 16,6% ενώ ο μέσος όρος για το δυναμικό κοινό (18-54) ήταν 12,7%.

Το #SurvivorGR ήταν το δημοφιλέστερο hashtag στο «X» με περισσότερες από 23.000 αναφορές τόσο κατά τη διάρκεια προβολής του καθώς και για 12 ώρες μετά τη λήξη του ενώ στην πρώτη δεκάδα βρέθηκαν και τα ονόματα των πρωταγωνιστών της βραδιάς.