Survivor: 11 επεισόδια μέχρι το τέλος - Πότε θα γίνουν οι αγώνες για τα αυτοκίνητα και πότε θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων

Πέμπτη 13 Ιουνίου σήμερα που σημαίνει πως το βράδυ στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor και μία αποχώρηση "φωτιά" (δείτε εδώ ποιος είναι ο παίκτης που θα επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες). Μετά από αυτό το επεισόδιο, λοιπόν, μένουν άλλα 11 για να ολοκληρωθεί και αυτός ο κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Στην εκπομπή του καναλιού, Fay's Time, παρουσίασαν αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων, αποκαλύπτοντας πότε θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός, αλλά και ο τελικός. Την επόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα, Κυριακή 16/6 με Τρίτη 18/6 θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες ασυλίας, τρία συμβούλιο από τα οποία θα βγουν οι υποψήφιοι, ενώ την Τετάρτη 19/6 οι παίκτες θα παίξουν για το έπαθλο της επικοινωνίας και θα δούμε και ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, καθώς θα είναι η τελευταία ημέρα που θα έχουν ως συμμάχους τους τους Τούρκους.

Expand player

Το πρόγραμμα του Survivor μέχρι τον μεγάλο τελικό

Την Πέμπτη 20/6 θα προβληθεί και η τελευταία μονομαχία αποχώρησης, από την οποία θα μείνουν 4 παίκτες (δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει εκείνη την ημέρα), ενώ την Κυριακή 23/6 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας για το αυτοκίνητο.

Την Δευτέρα 24/6 θα γίνει και ο δεύτερος αγώνας για το αυτοκίνητο και θα ακολουθήσει το τελευταίο συμβούλιο της χρονιάς, ενώ την Τρίτη 25/6 θα προβληθεί live ο αγωνιστικός ημιτελικός της τελικής 4άδας. Το τέλος, έτσι, θα γραφτεί την Τετάρτη 26/6 όπου ξανά σε live θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Ποιος λέτε θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο;