My Style Rocks - Την πήρε ο ύπνος στον αέρα και την ξύπνησε η Κατερίνα Καραβάτου: «Τον είχες πάρει κανονικά»

Έπεσαν κάτω απ' τα γέλια κριτές και παρουσιάστρια

Μπορεί να μην είναι υποτονικό το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αλλά φαίνεται πως έφερε... χαλάρωση σε μία από τις παίκτριες, καθώς την πήρε ο ύπνος στον αέρα. Ο λόγος για την Casablanca, που ενώ μιλούσε ο Λάκης Γαβαλάς στην Νατάσα Βελιανίτη, είχε κλείσει τα μάτια της και δεν φαινόταν να ακούει τι συνέβαινε γύρω της.

Το περιστατικό κατάλαβαν γρήγορα ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Έβελυν Καζαντζόγλου, που έκαναν νόημα στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, και ξεκίνησαν όλοι μαζί να γελάνε μέχρι δακρύων. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks, προσπαθώντας να συνέλθει από τα γέλια, άρχισε να φωνάζει γλυκά το όνομά της. «Casablanca μου, είσαι οκ; Σε είδα ότι κοιμόσουν λίγο», της είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: My Style Rocks – Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Σηκώνω τα χέρια ψηλά, είμαστε στο θέατρο του παραλόγου»

Γέλια στο πλατό του My Style Rocks

Η Casablanca πετάχτηκε, κάνοντας τούς πάντες να γελάσουν με την ψυχή τους, και παραδέχτηκε ότι όντως την είχε πάρει ο ύπνος. «Έσβησα», είπε με... αγουροξυπνημένη φωνή η παίκτρια του My Style Rocks, με τα γέλια να επανέρχονται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. «Τον είχες πάρει κανονικά», της είπε η Κατερίνα Καραβάτου που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: