Survivor highlights 14/3: Αντί να φύγει ο Τζέιμς, τελικά έφυγε μόνο μια γυναίκα - Κατέρρευσε λίγο πριν την ανακοίνωση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Γεμάτο ένταση ήταν το χθεσινό 13/3 επεισόδιο του Survivor. Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας, παρακολουθήσαμε μια παίκτρια να χτυπάει στο κεφάλι και άλλη μια να ζαλίζεται και να σωριάζεται στο πάτωμα.

Αναλυτικά όλα τα highlights του Survivor 14/3

«Πηγαίνει στη μούρη του άλλου και να φωνάζει...» - Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με τον Γιάννη Περπατάρη

Τα πυρά του κατά του Γιάννη Περπατάρη εξαπέλυσε ο Σταματάτης Ταλαδιανός. O παίκτης της μπλε ομάδας εξέφρασε την ενόχλησή του σχετικά με την συμπεριφορά του αντιπάλου του κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, έγινε μια ολόκληρη συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες, σχετικά τις φωνές και τις συμπεριφορές ορισμένων παικτών στους στίβους μάχης, αφού μετά την αλλαγή των ομάδων, κάποιοι από αυτούς επηρεάζονται αρκετά.

«Στο συμβούλιο ανοίχθηκε μια κουβέντα σε σχέση με τους πάγκους. Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει πως η δικιά μας πλευρά προσπαθεί συνεχώς να εμψυχώσει τους παίκτες. Δηλαδή ακούω συνέχεια τον Ντάνιελ και τον Σάββα, κάποιες φωνές που προσπαθούν να εμψυχώσουν την ομάδα μας δίνοντας συμβουλές. Στον κόκκινο πάγκο όμως δεν συμβαίνει τόσο πολύ αυτό. Νομίζω πιο πολύ είναι το γιουχάρισμα, δηλαδή αυτό που κάνουν είναι να προσπαθούν να αποσυντονίσουν τον δικό μας παίκτη παρά να εμψυχώσουν τον δικό τους παίκτη...»

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι το εξής. Κάποια άτομα τα οποία δεν το αντέχουν, να το αφήσουν και να φύγει μακριά. Αυτό πάει πιο πολύ στη Χρύσα για παράδειγμα που αποσυντονίζεται λόγω των παιδιών. Στη Δώρα, επίσης, που μπορεί να αποσυντονίζεται με τη φωνή του Γιάννη. Σίγουρα όμως η αλήθεια είναι πως αυτό που κάνει πάντα ο Γιάννης είναι να βγαίνει μπροστά, να πηγαίνει στη μούρη του άλλου και να φωνάζει. Κάποιοι μπορούν να το αποδεχθούν εκείνη τη στιγμή και να το αφήσουν, κάποιοι άλλοι όχι. Βέβαια και αυτοί που το προσπερνάνε, υπάρχουν στιγμές που δεν θα μπορέσουν και εκνευρίζονται»

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο με τον Τζέιμς Καφετζή - Τι βρήκε η παραγωγή στο σακίδιό του

«Εγώ πως να συνεχίσω και με ποιον; Με τον Φάνη τον κακομαθημένο, το πλουσιόπαιδο;» - Άγριο ξέσπασμα από τον Ταλαδιανό κατά του Μπολέτση

Έναν έντονο καβγά είχαν ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Φάνης Μπολέτης. Συγκεκριμένα οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση καθώς ο πρώτος μετά την ήττα του, είπε στην παραγωγή ότι η πίστα δεν έχει νερό.

Εκείνη την στιγμή ο Φάνης, ξεκίνησε να φωνάζει στον Σταμάτη και να του λέει ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι έχασε. Στην συνέχεια ξεκίνησε ο καβγάς με τον παίκτη της μπλε ομάδας να φεύγει από τον πάγκο και πίσω του να τρέχει η Μαριλίνα για να τον ηρεμίσει. Ωστόσο ο ίδιος ξέσπασε κατά του Φάνη.

«Ξεκινάω να παίξω μια πίστα με νερό που δεν έχει νερό και γυρνάει και μου λέει ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι έχασα. Δεν θα κάτσω να βάλω την ουρά μέσα στα σκέλια μου. Κάθε μέρα γίνεται αυτό το πράγμα, μου επιτίθενται έτσι κάθε μέρα, δεν μπορώ να κάτσω εκεί και να μην μιλάω. Γυρνάω να πω στην παραγωγή ότι η πίστα δεν έχει νερό και μου λένε ότι η δεν αποδέχομαι την ήττα μου. Θα κάτσω να μιλήσω με αυτόν που με φωνάζει κλόουν και καραγκιόζη;

Έχω 300 παλμούς. Παίζω έναν αγώνα και θέλω να κερδίσω και μου φωνάζουν. Τι είναι αυτά; Εγώ πως να συνεχίσω και με ποιον; Με τον Φάνη τον κακομαθημένο, το πλουσιόπαιδο; Που μου λέει "δεν θέλω να γίνω σαν και εσένα, που δουλεύω από τα 13 μου και προσπαθώ να μεγαλώσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου; Ποιος; Αυτός; Που έχει έρθει εδώ με τα λεφτά του πατέρα του για να μου το παίξει τι; Και για να μην σου πω τι άλλο κάνει εδώ μέσα. Αυτός θα μου μιλήσει για ηθική;»

Επέστρεψε ο Τζέιμς

Ο Τζέιμς μπορεί να ζήτησε να αποχωρήσει (δείτε τι συνέβη) ωστόσο επέστρεψε και πάλι στο παιχνίδι.

«Όλα καλά Γιώργο! Προτιμούσα τις μονομαχίες τα βράδια γιατί τώρα ο ήλιος με έχει…Ήρθα για να εμψυχώσω την Χρύσα», είπε με χιούμορ.

Ζαλίστηκε και σωριάστηκε - Τρομοκρατήθηκαν οι παίκτες

Η Ιωάννα αμέσως μετά το αγώνισμα της ζαλίστηκε από την ένταση, την κούραση και την πείνα και έπεσε κάτω με αντιπάλους και συμπαίκτες να τρέχουν στο πλευρό της.

«Αφήστε τη να πάρει μια ανάσα, παιδιά! Ανοίξτε, μια ανάσα να πάρει παιδιά» έλεγαν οι παίκτες για να πάρει μια ανάσα, να συνέλθει και να σηκωθεί.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου

Κόκκινοι και Μπλε πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσης για να κατακτήσουν το έπαθλο το οποίο σήμερα ήταν διπλό. Η ομάδα που θα έπαιρνε την νίκη θα κέρδιζε ένα μαξιλάρι αλλά και έπαθλο φαγητού.

Η κόκκινη ομάδα είχε ένα σταθερό προβάδισμα από την αρχή και παρά την προσπάθεια των μπλε να ανατρέψουν το αποτέλεσμα, τελικά πήρε και την τελευταία νίκη της εβδομάδας αλλά και τα δύο έπαθλα. Έτσι οι μπλε επέστρεψαν ηττημένοι στην καλύβα τους.

Άσχημος τραυματισμός για την Μαριλίνα

Κατά την διάρκεια της μονομαχίας για την αποχώρηση η Μαριλίνα είχε έναν άσχημο τραυματισμό με αποτέλεσμα να ξέσπασε σε κλάματα. Ο γιατρός έτρεξε στο πλευρό της και προσπάθησε να δει αν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Πρώτη στα στατιστικά ήταν η Άιρα με 43% η οποία επέλεξε και τον στόχο. Μετά από ένα αρκετά χορταστικό αγώνισμα Άιρα και Μαριλίνα, πάλεψαν για να κρατήσουν την θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Και οι δύο ήταν βουρκωμένες κατά την διάρκεια όμως δεν κατέθεσαν τα όπλα. Τελικά η Μαριλίνα Βακονδίου ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε.