MasterChef 8: Χαμός στο πλατό - Φώναζε και χτυπούσε τα χέρια του στους πάγκους (12/3)

Τι συνέβη;

Γεμάτη ένταση ήταν δοκιμασία, που παρακολουθήσαμε απόψε (12/3) στο Master Chef 8. O Ανχέλ, ο οποίος είναι ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, φαίνεται ότι έχει πάρει τον ρόλο του αρκετά στα σοβαρά και προσπάθησε να εμψυχώσει τους συμπάικτες του.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα η Χριστίνα σήκωσε το χέρι της και αποχώρησε από το πλατό αφού ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν την άφησε να διαγωνιστεί με τους κριτές να της εύχονται περαστικά (δείτε εδώ).

Ο Ανχέλ εμψύχωσε τους συμπαίκτες του με τον λάθος τρόπο

Πάνω λοιπόν στο άγχος και την ένταση ο Ανχέλ ξεκίνησε να φωνάζει στους συμπαίκτες του και μάλιστα να χτυπάει τα χέρια του με δύναμη στους πάγκους. Ωστόσο, εκείνοι από την πλευρά τους αντίδρασαν αφού δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν.

Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους fans του ριάλιτι μαγερικής, με τα σχόλα στο Twitter να είναι απολαυστικά.

Το βιογραφικό του

Άνχελ Σαχπαζής (28 ετών)


Με μητέρα Κουβανή και πατέρα Έλληνα, ο 28χρονος Άνχελ μεγάλωσε συνδυάζοντας γεύσεις, αρώματα, κουλτούρες και η μαγειρική ήταν ανέκαθεν ένας τρόπος να το εκφράσει. Αν και αρχικά η επιλογή του να γίνει μάγειρας δεν βρήκε τους γονείς του σύμφωνους, σύντομα τους απέδειξε ότι έκανε τη σωστή επιλογή. Ο ίδιος αγαπά πολύ την ασιατική κουζίνα, τα ταξίδια και το tiger boxing. Στόχος του είναι να καταφέρει να βγάλει τους μαγειρικούς του αντιπάλους knockout και να κατακτήσει το τρόπαιο του MasterChef 2024!