Survivor spoiler 19/2: ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία!

Συνεχίζουν το σερί ή μαχητές η μήπως όχι;

Η 7η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ξεκίνησε κι επίσημα το βράδυ της Κυριακής 18/2 με την μεγάλη νίκη των μαχητών στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Στο συμβούλιο του νησιού έγινε το έλα να δεις με τους Κόκκινους να ψηφίζουν το αναμενόμενο, τον νέο τους παίκτη, Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Οι μπλε αν εξαιρέσει κανείς την ήττα τους στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους κόκκινους και στις τρεις ασυλίες με αποτέλεσμα να φύγει η Ζωή Ασουμανάκη, μετά από μια σκληρή μάχη με τρεις συμπαίκτριές της.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 19/2 στο Survivor

Η εβδομάδα αυτή, λοιπόν, παρά το γεγονός πως ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για τους Κόκκινους, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα έχει πολύ ενδιαφέρον και ίντριγκα, αφού οι ασυλίες θα μοιραστούν! Απόψε η πηγή μας μας ανέφερε πως κερδίζουν οι Κόκκινοι!

Μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, μια αποχώρηση από την ομάδα τους, συναισθηματική φόρτιση μετά τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων, μια ήττα και μια υποψηφιότητα οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους, θα πεισμώσουν και θα στείλουν τους μπλε απόψε στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν συμπαίκτη τους! Ποιος θα είναι αυτός; Το Youweekly.gr το ξέρει ήδη κι αυτό! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOIL ΜΑΣ!