Survivor 2024: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (18/2)

Άνδρας ή Γυναίκα;

Τσακωμούς, παράπονα αλλά και εντάσεις είχε το αποψινό συμβούλιο του Survivor. Μετά την ήττα από τους Μαχητές, οι διάσημοι κλήθηκαν να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ τους δύο παίκτες που τσακώθηκαν στον αγώνα).

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης για αποχώρηση

Μετά από μία σύντομη διαδικασία ψηφοφορίας η κάλπη "μίλησε" και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επέλεξαν τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να είναι ο πρώτος υποψήφιος ο οποίος ενδεχομένως να αγωνιστεί την Τετάρτη για την παραμονή του στο παιχνίδι. Μένει μόνο να δούμε αν η μονομαχία θα είναι αντρική ή γυναικεία υπόθεση.

Όσα δεν ξέρετε για τον Θοδωρή Τουρκογεώργιο

  • Ηλικία: 30 ετών
  • Ιδιότητα: Fitness Manager

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πριν από μόλις έναν μήνα έγινε μπαμπάς! Έχει τελειώσει σχολή για Personal Trainer και σχολή μαγειρικής, όποτε είναι έτοιμος να προτείνει καινούργιες συνταγές φακόρυζου στην ομάδα του! Πλέον δουλεύει σε γυμναστήριο ως manager αλλά και ως personal trainer. O ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «απλό, λιτό και απέριττο» ενώ δεν ανέχεται την αδικία και την ασέβεια. Στο Survivor έρχεται για να ζήσει την εμπειρία της επιβίωσης παρά το γεγονός πως δεν έχει κάνει ούτε camping στην ζωή του! Το έπαθλο του Survivor θα το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει πολλές... πάνες στη νεογέννητη κόρη του!