Survivor 2024: «Δεν είχα σκοπό να κλέψω...» - Καταρρακωμένη και με μαυρισμένο μάτι η Μαρία Αντωνά

Το σχόλιο που την ενόχλησε

To παράπονό της εξέφρασε η Μαρία Αντωνά στην προσωπική της συνέντευξη, σχετικά με την αποχώρηση της Ζωής Ασουμανάκη. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 18/2, στο Survivor η παίκτρια των Διασήμων, αποκάλυψε ότι ενοχλήθηκε από ένα σχόλιο λίγο πριν την τελική τους μονομαχία.

Το σχόλιο της Ζωής Ασουμανάκη που ενόχλησε την Μαρία Αντωνά

«Στα προτελευταία run που κάναμε με τη Ζωή, όταν φτάναμε στο βάθρο μου έκανε ένα σχόλιο του τύπου "να φεύγουμε με το σφύριγμα ε;" και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα σκοπό να κλέψω απλά έχω μάθει να συντονίζομαι με τη σφυρίχτρα του Γιώργου, μετράω από μέσα μου κάποια δευτερόλεπτα και η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα γι' αυτό το σχόλιο».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 18/2: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Η ομάδα που χάνει την ασυλία & ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι

Η φάρσα των Μαχητών στον Γιώργο Γκιουλέκα

Ωστόσο το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με μία επική φάρσα στον Γιώργο Γκιουλέκα. Συγκεκριμένα, οι Μαχητές αποφάσισαν να κάνουν μία πλάκα στον νέο παίκτη, καθώς εκείνος δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην παραλία.

Έτσι τον οδηγήσαν μέσα στην ζούγκλα προκειμένου να συμμετάσχει και αυτός σε μία τελετή που κάνει η μπλε ομάδα σε κάθε νέο παίκτη πριν από τον αγώνα για να έχει καλή τύχη και να κερδίζει. Οι παίκτες κάθισαν σε κύκλο και πιάστηκαν χέρι-χερί, κάνοντας μία "προσευχή" και στην μέση έβαλαν τον νεό μαχητή ο οποίος συμμετείχε κανονικά, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του να ξεσπάσουν σε γέλια.