Φάρμα Highlights (5/10): Δύσκολες ώρες για Πηνελόπη και Νάσια - Η ανακοίνωση «ανατροπή» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Το βράδυ της Πέμπτης 5/10 έγινε χαμός στη Φάρμα στο κανάλι του STAR. Επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αποχώρηση, όμως πριν τη μονομαχία ακόμα υπήρξε μεγάλη αναταραχή και ανησυχία, για μία παίκτρια κυρίως, τη Νάσια.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (5/10) στη Φάρμα

«Έχω επηρεαστεί πολύ! Είσαι πολύ παντελονάτος» - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Πηνελόπη πριν τη μονομαχία

Την Πέμπτη (5/10) προβλήθηκε το νέο και τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη Φάρμα με τις δύο μονομάχους να μπαίνουν στον αχυρώνα με σκοπό να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο λόγος για την Πηνελόπη και την Νάσια , που κρίθηκε να είναι οι δύο μονομάχοι της εβδομάδας. Η Πηνελόπη από μεριάς της αν και είχε ανεβασμένη ψυχολογία, πριν μπει στον αχυρώνα ξέσπασε σε κλάματα (δείτε εδώ τον παίκτη, που αποχώρησε για λόγους υγείας).

Ο λόγος, που η μονομάχος ''λύγισε'' έχει να κάνει με τα λόγια, που είπε για εκείνη ο Νίκος στη Νάσια με την τελευταία να τα μεταφέρει όλα ανοιχτά στην Πηνελόπη.

Ανησυχία για την Νάσια - Σοβαρός τραυματισμός στο τέλος της μονομαχίας

Την Πέμπτη (5/10) στο νέο επεισόδιο της Φάρμας προβλήθηκε η μονομαχία, που έδωσε η Πηνελόπη με την Νάσια καθώς από την τελική έκβαση αυτής θα κρινόταν η παραμονής μίας από τις δύο στο παιχνίδι.

Οι αγώνες μεταξύ των δύο κοριτσιών πολύ απαιτητικοί και μάλιστα σε έναν από αυτούς, που απαιτούσε να χτυπάνε οι μονομάχοι με βαριοπούλα καρφιά σε τάβλες, μπορεί να κέρδισε η Πηνελόπη, αλλά και η Νάσια τα έδωσε όλα.

Το πείσμα αυτό της Νάσιας φάνηκε από τον έντονο τραυματισμό της, καθώς στο τέλος μάτωσε έντονα το χέρι της, με τη γιατρό να εισβάλλει αναφέροντας, πως πιθανόν η παίκτρια να χρειαστεί ράμματα.

Ανατροπή με τη χθεσινή (5/10) αποχώρηση - Τι ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Είναι γεγονός, πως η Φάρμα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι τόσο σε ότι αφορά την διαμονή στο σπίτι, όσο και με τη μάχη, που δίνουν οι διαγωνιζόμενοι στους αγώνες, αλλά και στην εβδομαδιαία μονομαχία.

Οι τραυματισμοί τις τελευταίες ημέρες στο ριάλιτι είναι πολλές, καθώς την Πέμπτη (5/10) η Νάσια έκανε ράμματα στο χέρι της με τη μονομαχία της με την Πηνελόπη να διακόπτεται.

Έτσι λοιπόν, αφού γύρισε η παίκτρια από το νοσοκομείο μαζεύτηκαν ξανά όλοι μαζί στον αχυρώνα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει, πως μετά από όσα συνέβησαν δεν θα αποχωρήσει καμία από το παιχνίδι.